Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.976
- 12.239
- 1.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son gün havaalanında bekler bu gidişle Londra'da bir aslan var ...Seri için 1 m euro falan verilmez, beleşe vereceklerse versinler, maaş ödicez zaten.
Yav onlara da yarıyor, az parlatsak satabilecekler işte.Son gün havaalanında bekler bu gidişle Londra'da bir aslan var ...
Sorloth Premier Lig transferi yapmış bir oyuncu. Nasıl adı duyulmamış?Günaydın arkadaşlar Campuzano hayırlı olsun diyebilir miyiz? Ulan Trabzon kadar scout ekibimiz yok. Adamlar adı duyulmamış bir Norveçli'yi 350 bin euro'ya kiralayıp 12 milyon euro kar ettiler. Trabzon'u geçtim Alanya, Kasımpaşa kadar bile scoutumuz yok. Güney Amerika'dan Afrika'dan falan çatır çatır bedavaya süper yıldızlar bulup getiriyorlar.
İster misin Seri'yi tekrarYav onlara da yarıyor, az parlatsak satabilecekler işte.
Lyon Avrupa'ya gidebilse alırdı, gidemeyince adam satmaya başladılar.
Yanına gelecek adama bağlı, tek başına gelirse pek bir anlamı olmaz.
Etebur var işte.Yanına gelecek adama bağlı, tek başına gelirse pek bir anlamı olmaz.
Dribbling yapan şutör biri lazım, Etebo hazır olana kadar mevsimler değişecek gibi.
Emre Kılınç yapamaz mı bunu sol iç oynatsakDribbling yapan şutör biri lazım, Etebo hazır olana kadar mevsimler değişecek gibi.
Yapar da işte daha net biri lazım, sol kanat Arda olunca orası da Allah'a emanet oluyor.Emre Kılınç yapamaz mı bunu sol iç oynatsak
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda 60 dk oynayabiliyor sonra pert iyi bir kanat alabilseydik fena olmazdı ama yönetim başaramadık abi dedi bizeYapar da işte daha net biri lazım, sol kanat Arda olunca orası da Allah'a emanet oluyor.
Diagne Falcao çok benzer iki oyuncu boy farkı var ama tarz olarak çok benzerler bu ikili ile çift forvet oynayamazsın üretken olmazBu Campuzano'nun verilerine baktım kulübü Boca Juniors çift forvetle 4132 sistemiyle oynamış ve bu oyuncu tek ön liberoda oynamış tüm maçlarda. Gelirse bir 4-4-2 denenebilir bizde de Falcao & Diagne çift forveti.