Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrakın açıklamalara bak ya sinir olmamak elde değil.

Ulan 2 maç olmuş daha takımı dev aynasında görür olmuş iş bilmez herif.

Neymiş herkes kapımızda yatcakmış menajerler bütün topçularımıza teklif gelecekmiş.

Takım bi formdan düşsün görücez sizi beceriksiz herifler

Trabzon Leicester’de oynayan sag kanat oyuncusu Fousseni Diabate ile anlasmis, 2 sezon once Sivas’da 6 ay kiralik oynamisti

kardeşim onu yollamayın saçma bunu yollamayın saçma takım sanki tammış gibi bu yorumların alayı saçma. degeri bulucak adam satıldıgında gitmicek kimse ya. yani 1 adam verip bunla 3 adam alıcaksak o 1 adamın kim oldugu önemli degil

burda gidenin kalitesi ya da getireceği maddiyatla neler alacağımız değil malesef mevcut yönetimin bunu yapamama ihtimalinin fazla olması hem de kısa sürede

gomis de ndiayede filan yaşadık bunu

mesela marcao gitse kolay kolay dolduramayız gibi geliyor bana

burda gidenin kalitesi ya da getireceği maddiyatla neler alacağımız değil malesef mevcut yönetimin bunu yapamama ihtimalinin fazla olması hem de kısa sürede

1 adam satıp 3 adam alacağımız komik.

evet yaşadık ve şu an da yaşıyoruz. ki ben bu yorumları ilgilendigmiz topçu sklası ve bitirememe nedenlerinin gelir yüzünden oldugunu varsayarak yapıyorum yoksa yönetim falan umrumda degil asla da güvenmem

Kerem akturkoglu bir potansiyel bu herifi curutmemek lazim. Hele 5 degisikligin oldugu yerde harcanmasin.

Sekidika maliyeti yok diye istemistim. Ana oynamayacak belli kiralik ver baride herif oynasin. Gorelim et mi balik mi

Hizli kanat almazsak cok zora gireriz. Geri cekildigimizde rakip ustumuze geldiginde o bosluklari hiziyla gececek adam ihtiyacimiz cok belli oluyor maclarimizda

Chelse Liverpol macinda chelsea ustun oynarken yerden bir uzun top atildi Maneye hop dusurduler kirmizi kart. Macin seyri degisti 1 hizli adam az kaliteli olani hayat kurtarir

Eig4pRgWsAEJHAm

Bu sene şampiyonluk şart ya. Seneye ffp bitmesiyle sağlam gelire ihtiyacımız var. Stad ismi filan derken seneye güzel gelit elde etmemiz lazım. Ben eminim ki en az 4-5 scout transferi yapılıp 20 civarı bonservis harcanır.

Abi bu saatten sonra 1 adam satsan 1 adam alırsın en fazla.Son gunlerde kim as oyuncusunu verir ? yedek adamını bile vermez.
Yok genel hatlarıyla bakarsak 1 satıp 3 almamız lazım artık.

Bu şartlarla mücadele edebilme şansımız yok diğer türlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt