Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda kadar olmasa da İrfancan'da taraftarı net ikiye böler bence.

Kendi izlenimlerime göre ofansif anlamda iyi ama sanıldığı kadar daha doğrusu medyada şişirildiği kadar defansif aksiyonu olan bir oyuncu değil. Mesela Belhanda ile birlikte kullanmak bence intihar olur. 6 numaranın çiğersiz taş gibi bir adam veya dünyanın en iyi 6 numaralarından biri olmalı. İrfan-Belhanda-Taylan üçgeninde Taylan yarım saat içinde ölür.

hoca basın toplantısında da polyanna gibi konusur ve kıvırırsa gecmiş olsun

şu saatten sonra yönetimede kızmam tabı hocanında söylenmeye hakkı olmaz

Sami karakoç : İrfan canı yaza yaza getireceğim.

Belhanda kadar olmasa da İrfancan'da taraftarı net ikiye böler bence.

Kendi izlenimlerime göre ofansif anlamda iyi ama sanıldığı kadar daha doğrusu medyada şişirildiği kadar defansif aksiyonu olan bir oyuncu değil. Mesela Belhanda ile birlikte kullanmak bence intihar olur. 6 numaranın çiğersiz taş gibi bir adam veya dünyanın en iyi 6 numaralarından biri olmalı. İrfan-Belhanda-Taylan üçgeninde Taylan yarım saat içinde ölür.

emre kılınç gibi defansif ve fiziksel-hava topu becerileri irfan can'dan geride bir oyuncuyla intihar olmuyor da onunla nasıl olacak ki? belhanda zaten neredeyse 80-90 metre alanda git gel yapıyor.

Kalmis 12 gun biz o gidecek bu gelecek diye bakiyoruz. Gelmezse zaten 3 gunde 1 macta hepsi 1 er 1 er patlayacak

emre kılınç gibi defansif ve fiziksel-hava topu becerileri irfan can'dan geride bir oyuncuyla intihar olmuyor da onunla nasıl olacak ki? belhanda zaten neredeyse 80-90 metre alanda git gel yapıyor.

Orada takım savunması öne çıkıyor. Bu iki lig maçında Emre değil Arda orada kilit adam.

Hem saha içi takım yönetiminde hem takım savunmasında. Ben Belhanda ile birlikte İrfan olmaz diye düşünüyorum.

Lemina kötü bir top kaybı yapmıştı orada, eksik yakalandık öyle olunca.
Feghoulinin durumunu hic iyi gormuyorum. Basaksehir macinda cok top kaybetti. Sut cektiginde onceden heyecanlanirdim. Simdi asla atamaz diyorum. Arda o fizigi gucsuz oldugu halde bile 4-5 top caldi. O bolgeye calim atabilen hizli biri lazim. Sen nediyorsun buna

Agzimiza etmisti Dursun denen hain.

melo-dan-sneijder-sozleri-1723694.Jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt