- 10 Mart 2013
- 121.622
- 158.416
- 5.068
ali yavuz var
Üst ligde ne yapacağı meçhul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali yavuz var
Yani satabiliyorsak satalım ama satamıyorsak Feghouli hala kilit adam bence, ligde ondan daha iyi bir Nwakame var şu an.Feghoulinin durumunu hic iyi gormuyorum. Basaksehir macinda cok top kaybetti. Sut cektiginde onceden heyecanlanirdim. Simdi asla atamaz diyorum. Arda o fizigi gucsuz oldugu halde bile 4-5 top caldi. O bolgeye calim atabilen hizli biri lazim. Sen nediyorsun buna
Ne yapacaz senin bu yonetim dusmanligini yawYav reis bu yönetimi tanımadın mı daha ?
Tabi bu sene faydalaniriz ama geri cekildigimizde kontrada hizli cikacak adamda lazim basak macinda onyekuru olsa tabi ilk geldigi haki 4-0 5-0 filan olurdu macYani satabiliyorsak satalım ama satamıyorsak Feghouli hala kilit adam bence, ligde ondan daha iyi bir Nwakame var şu an.
Terim de ümitli bence ondan.
9 oynayamaz zaten ama yardimci fv yada kanat fv olarak iyi katki verebilirÜst ligde ne yapacağı meçhul
Üstat geliştirmek lazım işte ucuza adam alıp oynata oynata geliştirmeliyiz.Tabi bu sene faydalaniriz ama geri cekildigimizde kontrada hizli cikacak adamda lazim basak macinda onyekuru olsa tabi ilk geldigi haki 4-0 5-0 filan olurdu mac
Dun gece khedira diyordu. Her 3-4 gunde bir salliyor herif.Ulan emre kaplan kazandıgın savaş yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Transfer sezonu bitiminde ismini Kolpaçino Özgür olarak revize etmek şart oldu gibi.Sen olduğunu farketmesen ciddiye alıp sövüyordum az kalsın ha. Ne Özgür Aytenmiş.
Ne yapacaz senin bu yonetim dusmanligini yaw
Belhandanin kesin gittigini...Ne öğrendin mesela reis Özgurden ?
Kolpa mi cikti simdi ozgur beyTransfer sezonu bitiminde ismini Kolpaçino Özgür olarak revize etmek şart oldu gibi.![]()
Artistliğin sonunun iyi olmadığını.Ne öğrendin mesela reis Özgurden ?
Kendisi maalesef milleti kopardı.Kolpa mi cikti simdi ozgur bey
Roma Smalling'i alacak bence. T.d'leri onu çok istiyor ve United'ta kadroya alınmıyor sanırım bir şekilde onu alırlar bence bizim Seri mevzusu gibi.Peki Roma Marcao’yu alıp bu sene için bize bırakabilir mi sezon sonu almak şartıyla ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ganyotçu Can Karabacak oluyor burda. Millet takviye yapılacak mı onun peşine düşmüşken kendisi Faslının derdinde.
SempreInter)