Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghoulinin durumunu hic iyi gormuyorum. Basaksehir macinda cok top kaybetti. Sut cektiginde onceden heyecanlanirdim. Simdi asla atamaz diyorum. Arda o fizigi gucsuz oldugu halde bile 4-5 top caldi. O bolgeye calim atabilen hizli biri lazim. Sen nediyorsun buna
Yani satabiliyorsak satalım ama satamıyorsak Feghouli hala kilit adam bence, ligde ondan daha iyi bir Nwakame var şu an.

Terim de ümitli bence ondan.

Yani satabiliyorsak satalım ama satamıyorsak Feghouli hala kilit adam bence, ligde ondan daha iyi bir Nwakame var şu an.

Terim de ümitli bence ondan.
Tabi bu sene faydalaniriz ama geri cekildigimizde kontrada hizli cikacak adamda lazim basak macinda onyekuru olsa tabi ilk geldigi haki 4-0 5-0 filan olurdu mac

Tabi bu sene faydalaniriz ama geri cekildigimizde kontrada hizli cikacak adamda lazim basak macinda onyekuru olsa tabi ilk geldigi haki 4-0 5-0 filan olurdu mac
Üstat geliştirmek lazım işte ucuza adam alıp oynata oynata geliştirmeliyiz.

Adam satmalıyızki alalım gerçekten o noktadayız.

Belhanda, Feghouli, Falcao kontratlarından çıkmak iyi olsa da bunların yerine de çer çöp almamak lazım.

Kendisi maalesef milleti kopardı.
Gsc ahalisi
images (12).webp

İrfan için Diagne yerine takasla Babel ve bonservisle alalım.Babel orda iş yapar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt