Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Herkes, 'niye orta saha yok, niye bu yok' diyor. Zamanında halledemiyoruz. Biz Galatasaray'ız, bir refleksimiz olmalı. Kadromuz ne durumdaysa onunla en iyi şeyleri yapmaya çalışırız."

Çok bir şey beklememek lazım. Olursa alternatif bir orta saha gelir, hızlı kanat oyuncusu da alınmaz.​

Çok büyük hata yapıyoruz 1 2 adam almayarak müthiş bir gelirden oluyoruz yani yine zararlı biziz

Geçmiş olsun kapatın konuyu orta saha felan gelmez bundan sonra eldekilerle devam sakatlık olmasın diye dua edecez avrupada devam edersek işimiz iki kat daha zorlaşır

Fatih Terim: "Ben sezon başında transfer listemi verdim. Zaten daha sonra herkes öğrendi o listeyi. Maalesef şu ana kadar satma konusunda başarılı olamadık hepimiz. Dolayısıyla almak da zorlaştı."

Hatirlarsiniz
Yonetim mali olarak ibra edilmis, idari yonden ibra edilmemisti. Sanirim Mart ayinda mali yonden ibra edilmemek icin bir neden vermek istemiyorlar.

Seri olayi da yatti bence
Hoca mumkunse kiralik olmasin istedik dedi.Sadece bir tane olacak gibi gozukuyor dedi kadroda-saracci

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari bi hızlı kanat kiralasalardı.

Onyekuru'yu verirler mi acaba sormak lazım?

İlk 11'den kesildi bu hafta yedekti sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt