Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin avukatlığına soyunmak istemem lakin Özgür Ayten'in üzerine çok gidiliyor kanımca. Transfer hususunda başkanın bile söylemleri, eylemleriyle çelişti. Baştaki adamın bile sözü havada kaldı. İrfan-Diagne olayı ise yerine doldurabilmek kaydıyla çok iyi olur. Keşke gerçekleşse bu olasılık.

Transfer kapanmış belli, bir orta saha bile gelmez. Bu yönetimin çapı bu. Gelenler gidenler olacak diye diye bitirdiler transfer dönemini.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimseyi alamıyosanız,Asamoahı bedava salıyolarsa 1.5 milyon maaş verip alın gelin bari orta saha-sol bek yedekler en azından,bezdirdiniz iyice bu yönetimden daha fazlasını beklemiyorum
Aşağıdaki üçlü yü yapacaksın... sonra keyfine bakacaksın.
Hepsi de kolaylıkla "alınır".
Asamoah da Inter kolaylık sağlayacak ve Doumbia zaten hazır.

____________Doumbia
_______ Etebo______Asamoha

Nekadar çok Zenci, okadar çok direnç ve penetrasyon gücü.

Türk ligi için biçilmiş kaftan.
Ofans Gücü gerektiği vakit Arda / FEG girebilir 8lerin yerine.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

O zaman Hocam madem alamıyoruz Ali Yavuz ve Kerem'i kullanacaksın.

Orta sahada Atalay'dan faydalanacaksın bir şekilde. Yoksa bu oyuncu grubu UEFA'ya kalırsak 60 maçı hayatta çıkaramaz.
I Have A Dream

Kerem _________________ Emre

Çok istiyorum. Keşke birisi Sağ Ayaklı olsa.. ikiside Sol Açık da oynayıp sağa içe kat edip şut atmayı seviyorlar.

Emre daha iyi olduğu için hakkı ona tanıdım. Maç içinde gerekirse Free takılırar. (Switch)

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Taylan sakatlanırsa Donk kazması mı oynayacak şimdi? İşin ilginç yani Apo hocanın tam tersi umutlu konuşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt