Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın toplantıdaki listeyi direk rodopa falan uçurmuşlsr bir de utanmadan. Hem kimseyi alamıyorlar hem de ortalığı velveleye veriyorlarYapsa ne olur ki ? bu çapsızların bir kulağından girer ötekinden çıkar.
Renktaş o check edildi mi? Edilse @Levent Akgün yazardı diye bekliyorum ben de. Bence cepte tutuluyor kesin gelecek diğer adaylar olmazsa
Bakalım bu sefer check edilecek miBu Cuma için tekrar rezervesi yapıldı demişti @Levent Akgün
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 diyip geçme harmanız1 milyon euro geliyor en fazla tellesten o zaman.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Nazım Sangare resmi imzayı attı - Fenerbahçe SK
Fraport TAV Antalyaspor’dan transfer ettiğimiz milli futbolcu Nazım Sangare, kendisini renklerimize 4 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzalamıştırwww.fenerbahce.org
Vay ananıııı![]()
Nazım Sangare resmi imzayı attı - Fenerbahçe SK
Fraport TAV Antalyaspor’dan transfer ettiğimiz milli futbolcu Nazım Sangare, kendisini renklerimize 4 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzalamıştırwww.fenerbahce.org
Hajduk Split Teknik Direktörü Hari Vukas: "Galatasaray'da Tudor döneminde yardımcı antrenörlerdendim. Çok kaliteli oyuncular vardı ama hiçbiri motive değildi. Kazanmayı arzulayan oyuncular getirdik ve 2 sezon ligi şampiyon bitirdiler, kupalar kazandılar."
Hajduk Split Teknik Direktörü Hari Vukas: "Galatasaray'da Tudor döneminde yardımcı antrenörlerdendim. Çok kaliteli oyuncular vardı ama hiçbiri motive değildi. Kazanmayı arzulayan oyuncular getirdik ve 2 sezon ligi şampiyon bitirdiler, kupalar kazandılar."
- 1X B2B Merkez Orta Saha
- 1X çok hızlı, adam geçebilen Kanat
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Bence alıcaz bu hıyarı zatenLigin 15. haftasında filan keşke Mehmet Ekici'yi alsaydık diyeceğiz muhtemelen.