Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diego Rueda: Galatasaray, Fiorentina ve Benevento Kolombiyalı Campuzano için transfer görüşmeleri yapıyor.
(Caracol Radio - Kolombiya Basını)

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Ulan çapsızlar elalem 2 günde 2 forvet getiriyor bunlar 3 aydır bi bok yok. Kanser ettiniz bizi be defolun gidin. Çaylak erola verilen adamlara bak biz terim gibi adama transfer yapamıyoruz. AnkarAgücü bile transfer yapıyor bizde tık yok. 50 maç yapıcaz bu kadroyla devam etmek intihar olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim tam olarak neyi doğru yapıyor da taraftar hala bunlara sesini çıkarmıyor. Borç mu azaldı, kadroya ileride satabileceğimiz oyuncular mı alındı, ya da ne bileyim diğer branşlarda uçup kaçıyor muyuz. Hoca Terim yerine herhangi bir x olsa Dursun'dan farkları yok.

Bence taraftar yönetim tencere kapak misali..Yani bu taraftara bu çapsız yönetim çok bile..
Bunların yetersiz olduğunu bile daha yeni anlıyoruz.
polat,aysal,dursun,cengiz bunlar arasında bir gram fark yok.Alayı sözde Galatasaraylı..Reklamın kralını yapıp defolup gittiler.Ama bu genel kurul yapısıyla başımıza fenerli başkan seçerlerse şaşırmam.

Albayrağı hiç samimi bulmuyorum.
Galatasarayı birazcık düşünseydi transfer işlerinde koşturmaz bu işi daha iyi yapacak birilerini getirirdi.
Ve bu ali palabıyık konusundada bu kadar rezalet açıklamalar yapmazdı.Klübe verdiği üç kuruş senelerdir yaptığı reklamın karşılığı milyonlardır.Galatasaray sayesinde Her türlü kapılar açılıyor kendisine.Bakan ziyaretleri, başkan ziyaretleri, vali ziyaretleri...Niye bıraksın Galatasarayı..

Diğer iki istanbul takımlarının başkanlarına beceriksiz , iş bilmez diyebilirsin ama klüplerine en az bir taraftar kadar bağlı değil diyemezsin.Bu konuda bizim çok önümüzdeler.

Geçmiş senelerde fiyaskolara imza atıp hala transferleri sen yaparsan tabiki oyuncu satamazsın.Galatasarayda yönetici olmuşsan bir şekilde elini cebine atıp bir yolunu bulacaksın.Şu çok önemli olan geçiş döneminde bu işi bir şekilde becereceksin.

bu transfer dönemlerinde Fatih hocanında çok ciddi hatalarının olduğunu düşünüyorum.

çok değil bir, iki kötü sonuçta şu an belhanda ve diagne severlerinin bu oyunculara nasıl hakaretler edeceğini hep beraber göreceğiz.

images.webp

Çok küfür edesim var ama aklımdaki küfürleri edersem muhtemelen ihraç yerim😓

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt