- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuhhh be kupayı verelim bu eziyeti cekmeyelim
knk s04 ahmedi bundesliga dısına kiralamaz ki kim kolpadı o haberiucaktaki perotti olursa patlamali kahkaha
Bana Aboubakar olacak Beşiktaş’a transfer çalımı atacaklar gibi geliyorucaktaki perotti olursa patlamali kahkaha
yuhhh be kupayı verelim bu eziyeti cekmeyelim
yuh bu ne
Yönetim İstifa! daha yüksek seslerler!Yuhhh nasıl alırlar![]()
![]()
o menajeri oldugu dogru. daha dogrusu ahmedin bagli oldugu menajer sirketinde calisiyor. ayni sirkette baska birisi kenanin vs. nin menajerligini yapiyor, ki o menajerin kardesini taniyorum, daha dogrusu yakin tanidiklarim var taniyorlar. sorustururum yarinknk s04 ahmedi bundesliga dısına kiralamaz ki kim kolpadı o haberi
Samatta geliyor kesin bilgi yayalımucaktaki perotti olursa patlamali kahkaha
babasi daha öglen canli aciklama yapti. ingiltere de felan kalacak diye. artik nasil yükseltiyseler maasiSamatta geliyor kesin bilgi yayalım
ucaktaki perotti olursa patlamali kahkaha
%100 eminim samattayı yayalımbabasi daha öglen canli aciklama yapti. ingiltere de felan kalacak diye. artik nasil yükseltiyseler maasi
%100 eminim samantayı yayalım
Ahmet potansiyelliydi de yerinde saymis 2 senediro menajeri oldugu dogru. daha dogrusu ahmedin bagli oldugu menajer sirketinde calisiyor. ayni sirkette baska birisi kenanin vs. nin menajerligini yapiyor, ki o menajerin kardesini taniyorum, daha dogrusu yakin tanidiklarim var taniyorlar. sorustururum yarin