Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyes-Forlan-Ujfalusi üçlüsünü aynı anda KAP'a bildiren takım şimdi ne durumda transfer para işidir bu kesinlikle doğru fakat çok para olmadan da mantıklı hamlelerle vizyonlu iş bitiren yöneticilerle yaşadığımız sancılı süreç daha kolay atlatılabilir ...Söylediğinle uyguladığın bir olmazsa herkes köpürür burada Galatasaray'ın bir kuruşunu sokağa atmayız diyen Albayrak sen gidip de Diagne'yi almak için Kasımpaşa'ya kulübün anahtarını teslim edersen olmaz ...

Bäcker* den aldım Croissant'larımı,
Eve gidiyorum.

Bugün yoğun bir günümüz var.

Haydut Split maçı
Sonra Inşallah Transfer Haberleri

Hazırlıklı ve güçlü olalım,
Kahvaltı yı unutmayalım!
_________
*Simitçi

IMG_20200924_075017.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Beşiktaş'la 2 sene çok üstün kadrosu vardı. Ama yıldız oyuncuları kullanma konusunda hakkını verebilirim. Fatih hocadan iyi olduğu tek konu yıldız veya bir alt kademe oyuncudan daha iyi verim alma olabilir. Yine de genel toplamda sistemden çok oyuncu üzerinde çalıştığı için oyuncu performansı bir tık düşünce oyun kalitesi 3 kademe düşüyor. Bayern'den 5 yedikten sonra kafaca düşen oyuncularla kendi takımını bile kuramamış Fatih Terim'den 10 puan fark yemesi gibi.

İç saha Fransa maçı zaten elemelerdeki tek iyi maçıydı. Dünya Kupası sarhoşluğundaki rakibinden iyi faydalandığını da söyleyebiliriz. Sonraki maçlardaki performansıyla o oyunun da şans ve oyuncu performansı odaklı olduğunu gösterdi zaten. Şu an Uluslar Ligi'nde performansıyla da kalitesini belli ediyor, öyle zannediyorum Avrupa Şampiyonasında da tamamen rüştünü ispat edecektir. Dünyanın en kısmetli heriflerinden bir tanesi, ondaki şans Fatih hocada olsa 1 tane daha Avrupa Kupası getirirdi.
Hangi yıldızı hocadan iyi kullanmış onu merak ettim , riera kadar bile yıldızla çalışmış mı acaba ? En fazla pepe , quaresma

Galatasaray, Cagliari forması giyen 23 yaşındaki Bulgar kanat oyuncusu Kiril Despodov’u gündemine aldı. İtalya’da yayın yapan Calciomercato’nun haberine göre Galatasaray, Despodov için Cagliari’ye resmi teklifini sundu.

Piyasa değeri 3.2 milyon Euro olan 23 yaşındaki oyuncu için Galatasaray’ın kiralama + zorunlu satın alma opsiyonuyla Cagliari’ye teklifte bulunduğu öğrenildi.

kiril-despodov-600.webp

Eve gidiyorum.

Haydut Split maçı

Kahvaltı yı unutmayalım!
_________
*Simitçi

Ekli dosyayı görüntüle 95855

Sabahlari bir elma veya muz yesen daha saglikli olur moruk
Hamur isi vücuda iyi gelmiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Eve gidiyorum.

Haydut Split maçı

Kahvaltı yı unutmayalım!
_________
*Simitçi

Ekli dosyayı görüntüle 95855

Bizde Moda'dan Brekkie'den alıyoruz KURUHASANLARI önünde kuyruk oluyor; kahvealtı önemli zanaat...

Diagne irfan can takasi geyigi nedir? Hasta mi bu millet

Kereme şans verilmeli taylan gibi patlayabilir.Fatih hoca iyi hoşta babel denen futbolcu emeklisinde ne buluyor hala? Babeli sokacağına oyuna keremi sok ne kaybedersin be adam!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca son döneminde satmak istediği topçuları transfer dönemi açıkken banko oynatıyor. Babel, Belhanda onun için oynuyor. Jimmy bu nedenle oyuna giriyor. Bahse girerim Diagne'yi de teklif gelirse satabiliriz mantığıyla oynattı.

Galatasaray, Cagliari forması giyen 23 yaşındaki Bulgar kanat oyuncusu Kiril Despodov’u gündemine aldı. İtalya’da yayın yapan Calciomercato’nun haberine göre Galatasaray, Despodov için Cagliari’ye resmi teklifini sundu.

Piyasa değeri 3.2 milyon Euro olan 23 yaşındaki oyuncu için Galatasaray’ın kiralama + zorunlu satın alma opsiyonuyla Cagliari’ye teklifte bulunduğu öğrenildi.

Ekli dosyayı görüntüle 95856

Yine döndük dolaştık aynı isimlere geldik. Kaçıncı teklif bu şefim

Beşiktaş maçında defalarca auta atmış topu. çok gol kaçırmış. bitiriciliği kötü oyuncu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt