Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soruyorlar yav, sordular da. Ne desin adam istiyoruz olmuyor diyor.
Bak kaçırmışım o soruyu temmuz ayında yönetim seçime gitmeli deseydi ki diyebilirdi şimdi yepyeni bir yönetim olurdu başkan için vicdan yaptı ama en zararlı takım ve hoca çıktı bu işten aklım almıyor batık tinerciler bile oyuncu alabiliyor

Bak kaçırmışım o soruyu temmuz ayında yönetim seçime gitmeli deseydi ki diyebilirdi şimdi yepyeni bir yönetim olurdu başkan için vicdan yaptı ama en zararlı takım ve hoca çıktı bu işten aklım almıyor batık tinerciler bile oyuncu alabiliyor
Boşver reis Mayısta yolcular. Kongre kongreliğini yapsın da düzgün dinamik bir ekip çıkarsın artık. Yordu beni bu tarz kafatasçı yönetimler.

Mevzu Memeyse Macarlar bu konuda öndedir, tabii sonra da Latinler.
Macarlari severim. Aletta diye ünlü bir oyuncu var, çok güzel. Zaten Macar, Çek ve Polonyalılar benim Top 3.

Bir zamanlar bir Polonyalı bir kıza vurulmuştum. Çok güzel narin yüzleri var ya...

GSC Transfer İstihbarat Şefi

------------------------------Fatih-----------------------------
Şener--------------Boss--------------Emin-------------Linnes

------------------------------Donk-----------------------------
-----------------Belhanda-------------Etebo------------------

Jimmy------------------------------------------------Ali Yavuz
------------------------------Diagne---------------------------

Akşam buna yakın bir takım çıkması lazım. Umurumda değil UEFA ligi. Gelir anlamında çok düşük bir de saçma sapan deplasmanlara gideceğiz boşuna yorgunluk. Bizim ligi alıp direk CL'ye kalmamız lazım.

Güzel kafa tebrik ederim. Sevilla da aynı senin gibi böyle düşünüyordu o yüzden şimdi Avrupada ilk 8 de 😉

Altay dan gitmiz... Tanıyan var mı?

Kontrat 2025 de bitiyor
Mevki: Stoper

Screenshot_20200924_134639.jpg

Lyon, Altay'dan 19 yaşındaki stoper Cenk Özkacar'ı 1,5 milyon euro + 1,5 milyon euro bonus karşılığında kadrosuna kattığını ve 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

5f3c05552af1071d74104360.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Elimizdeki futbolcuyu da yönetimi de yerden yere vurmayı seviyoruz.
Turk futbolunun ve bizim içinde bulunduğumuz şartlara göre şöyle bakıyorum;
Omar+Emre K. mı yoksa yarısından çoğu veteran olan 14 transfer mi diye..
(Artı böyle nokta atışı bir veya iki transfer daha bekliyorum)

Taraftarız hep daha iyisini ve fazlasını isteriz ama yukarıdaki denkleme göre durum hiç fena durmuyor...

Gecen sene falcao yerine samattanin bizim icin daha dogru olacagini soylemistim.

Bayağı iyi adam

Gorucez bakalim.

Bana gore Samatta net çöp.

Bu lafım da burada dursun.

Son sene net dusus var adamda. Bizim ligin sertligi ile basa cikacak guce ve ceviklige sahip degil artik.

Falcao ile karsilastirilmasi ise trajikomik.

Falcaonun sorunu performans degil, surekli sakatligi zaten. Adama guvenip sezona baslayamiyorsun.

Sevilla gibi son 6 yılda 4 defa şampiyon olamayacağımız için kafam çok güzeldir.

Bence sizin kafa bende de güzel böyle bir şey hayal ediyorsunuz...

Şampiyon olmak zorunda değilsin ama Avrupa'da kalıcı olarak maç kazanmak zorundasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt