Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmed Kutucu'nun menajeri Yasin Guevara, Beşiktaş ve Başakşehir'in ardından Galatasaray yönetimi ile de görüştü. Ahmet Kutucu menajerine kendisini Galatasaray'a önermesini istemiş. Kulüplerimizden henüz geri dönüş yok. Schalke Ahmet'i kiralamak istiyor. (TransferWeb)

Ankaragücü, Rosenborg forması giyen 28 yaşındaki santrafor Torgeir Börven ile anlaşmak üzere.
Geçen yıl gol kralı oldu.
Birçok kulüp peşindeyken Başkan Fatih Mert inanılmaz bir çalışma yürüttü. (Nexus Sport)

bu formanın en çok yakıştığı 5 kişiden biridir reis

1. hagi
2. muslera
3. sneijder
4. elmander
5. belhanda
(n)
13e51529061c39bafec85683d5e41980.webp

Sneijder inşaat işi falan yapıyordu burada.Reklam işi falandır.

Benim tanıdığım yönetim marcao’yu satar yerine de kimse almaz

Benim tanıdığım yönetim marcao’yu satar yerine de kimse almaz

Allah korusun, eger oyle birsey yaparlarsa 20TLlik aylik aboneligimi aninda silerim, butun GSC ailesine de aynisi tavsiye ederim.

Ha 20 milyon € + 30 yas ustu saglam bir stoper verirler o zaman eyvallah, ama neden bu kadar geç derim. Bu yönetim transfer yapmayı, oyuncu satmayı öğrenene kadar futbolu robotlar oynamaya başlayacak...

Vay be carkos mane rio avedymiş , yıllar yıllar önce bunu bi de ivan cavalieroyu bi kaç portekiz alt yaş maçlarında izlemiştim ikisini de özellikle maneden çok çok büyük patlama bekliyordum ama rio avelere kadar düşmüş , en son stuttgarta falan gitmişti onu hatırlıyorum.Gerçi bruma manenin çok çok daha önündeydi o da olmadı

Vay be carkos mane rio avedymiş , yıllar yıllar önce bunu bi de ivan cavalieroyu bi kaç portekiz alt yaş maçlarında izlemiştim ikisini de özellikle maneden çok çok büyük patlama bekliyordum ama rio avelere kadar düşmüş , en son stuttgarta falan gitmişti onu hatırlıyorum.Gerçi bruma manenin çok çok daha önündeydi o da olmadı
Translate?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt