Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel'i, Feghouli'yi, Belhanda'yı satamadınız, aldık dediğiniz MHY'yi alamadınız, Mensah gibi saçma sapan bir topçuyla günlerce uğraşıp Beşiktaş'tan çalım yediniz, yalvar yakar D'Avila'dan oyuncu istediniz. Emre Kılınç sözünden dönseydi onu da kaptıracaktınız belki de. Eee bu transfer harekatını herhangi bir yönetim de yapardı zaten, sizi o koltukta oturtacak olan ne?

Galibiyetler gelince çıkıp çirkin çirkin sırıtıp röportaj veriyorsunuz ama işler kötü gidince kaçacak delik arıyorsunuz. Ya işinizi yapın ya da gidin.

Ya be yönetim denen şahıslar şu takıma iyi bir altı ve onye ,bruma yada ne bileyim herhangibir hızlı kanat alsanız bu takım çok büyük başarlar kazanabilecek potansiyele sahip.Ulan bunu biz görüyoruz siz nasıl görmezsiniz ya

Abdurrahim Albayrak Ocak ayında kapımızı çalan çok olur derken muhtemelen Marcao konusunda dedi çünkü hoca o paralar az UEFA'ya kalalım en az 20 kazanırız demiştir,muhtemelen Diagne ,Luyindama gibi biri gidecek , şu kadroda Evander'i görmek isterdim

Genç dediği şu dombuia midir nedir o olmasın?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir hava topuna çıkmayla 2 rakip topçusunu sakatlayan Mbaye Fucking Diagne yoklaması.

IMG_20200924_233257.webp

Donku herkes gördü bu akşam. Ağır, hantal bir adam . 1 maç bile orta saha oynayamaz donk artık. Orta saha almamak müthiş geçecek sezona darbe olur.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper alternatifi bile olamaz donk.Kaç tane pozisyon veriyorduk onun yuzunden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt