Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.607
- 73.143
- 5.188
Abv çinStat geliri 0 olmasa sorun yok da o bozuyor işleri ya. Ciddi stadyum gelirimiz vardı bizim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abv çinStat geliri 0 olmasa sorun yok da o bozuyor işleri ya. Ciddi stadyum gelirimiz vardı bizim.
İndirimi saymazsam bunların aldığı toplam para 17.5+bonuslar yaklaşık olarak. Siz düşünün Tsnin toplam maaş bütçesi daha düşük.İşte bilançoda 0a 0 kalmamız lazım sadece al sat mevzusu değil bu. Maaşta sınırdaysak kimseyi alamayız. Babel, Diagne, Belhanda, Feghouli, Falcao bunlar bizi bitiriyor.
Pandemi zamanından en az 10 kat motive.
Ancak pandemi zamanı dibe vurduğu gerçeğini unutmamak lazım.
Abi koca Barcelona transfer yapamıyor yav, Uefa biliyor ama maaş düşürün, adam almayın diyor. İngiltere dışında transfer şov yapan yok ki onlarda bile frekans az.e uefa bunu bilmiyor mu bence esneklik sağlamalılar
Sağlık dışında birşeyi Umursamadım.Hiç “Ölüyor muyum, bu hastalıktan kurtulur muyum acaba?” diye düşündüğün bir an oldu mu? O sırada iş, güç, para pul, başarı vs dünyevi şeyleri umursadın mı?
Hele bu skorlari dusunursek 40binden asagi oynamazdikStat geliri 0 olmasa sorun yok da o bozuyor işleri ya. Ciddi stadyum gelirimiz vardı bizim.
R.Madrid de hiç adam almadı enteresan bir yılAbi koca Barcelona transfer yapamıyor yav, Uefa biliyor ama maaş düşürün, adam almayın diyor. İngiltere dışında transfer şov yapan yok ki onlarda bile frekans az.
Sağlık dışında birşeyi Umursamadım.
Evet bir de 70 m euroluk adam sattılar üstüne James ve Bale'ın maaş yükünden kurtuldular.R.Madrid de hiç adam almadı enteresan bir yıl
Grup maçlarını da ekliyor bence.Apo mabadından sallıyor galiba. Gruplara katılım bedeli 2.92m
Campuzanoyu sadece videolardan gördüm adamın ilk baskıları çok iyi, oynadığımız oyun için biçilmiş kaftan bence. Takımın temposunu bi hayli artırır gibi duruyorCampuzano , Despodov nasıl olur sizce.
Campuzano , Despodov nasıl olur sizce.
Apo mabadından sallıyor galiba. Gruplara katılım bedeli 2.92m