Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.598
- 30.533
- 1.988
48 takım işte gruplara kaldığımız anda veriyorlarO sezon sonu dagitiliyor diye biliyorum, suan her eleme macindan sonra verilmiyor benim bildigim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
48 takım işte gruplara kaldığımız anda veriyorlarO sezon sonu dagitiliyor diye biliyorum, suan her eleme macindan sonra verilmiyor benim bildigim.
cl e baktilar galibaAtılır da bu kadar atılmaz
Saha çıkmamasındansa sahaya çıkıp takımını 1 kişi eksik bırakan bir görüntüde olsa daha iyi olmaz mı? Saç baş yoldursaEvlat evlat. Gecen sezon 2 macta da sakatlik bahanesiyle oynamadi. Icerde işte daha napsin
bizim satış yapmamızı bekliyor olabilir bizimkiler bekle dediyse .Aleix Garcia neden bu zamana kadar kimseyle anlaşmadı acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabikide daha tatli olurduSaha çıkmamasındansa sahaya çıkıp takımını 1 kişi eksik bırakan bir görüntüde olsa daha iyi olmaz mı? Saç baş yoldursa
bizim satış yapmamızı bekliyor olabilir bizimkiler bekle dediyse .
genel olarak anadolu takımları bitik ama üstad bu sene fenere koyarsak bize karada ölüm yok bu sezon 2. yarı tüm derbiler içerde fener hariçAntalya'nın kadrosu da Alanya gibi gittikçe kaliteli olmaya başladı.
Stoperleri leş gibiydi Naldo iş yapar belki.
Akli bizde mi kaldi yoksa xd
![]()
Ollie Watkins - Oyuncu profili 25/26
Ollie Watkins, 29, İngiltere ➤ Aston Villa, 2020'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 30 Ara 1995, Torquay, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Aston Villa'nın Samatta yerine aldığı adam buymuş.
Brentford'dan 30 milyona almışlar.
Brentford'un brüt kârı 28 milyon
Ne paralar be
Ve karşılığında rezil bi futbol oynadılarWesley
Samatta
Watkins
1 senede 70 milyon euro harcadılar sadece forvet için.

dün iyi oynamış yine 4 top calma 2 blok flnAkli bizde mi kaldi yoksa xd