Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime göre SL geliride sonra UEFA'nin acikladigi gelirden baya yüksekti. Bunlar niye taraftara yalan atiyor anlamiyorum.

EiwuDsSWoAAup1e

Trabzon 1.573 milyon bonservis ödemis + sonraki satistan 15%

Rangers ızlenımlerım artıları hızlılar bos alan degerlendırıyorlar yan toplarda cok etkılıler en onemlı ozellıklerı bu gol attıktan sonra farka gıdebılıyorlar eksılerı pozsıyon veren bır takım olgun oynayan ayag top yapan ve alanları kapatan takımlara karsı sıkıntı cekerler lıge ve avrupaya ıyı basladıkları ıcın ozguvenlıler ancak sahsı fıkrım bızım futbol oynayısımız onlara ters gelecektır.Iyı konsatrasyon ve topa hakım olarak etkısız bırakacagımızı dusunuyorum.

Serie A liginde stadin 3 de 1 taraftarli olacakmis. Tam ne zaman basliyormus yazmiyor, ama bunlarin vaka sayisi türkiyeninki kadar.

Çok saçma sapan anlaşmalar zaten 2.5 vermişim bi de 30 pay ne ? Yok kulubü verelim

Herkes iyi kötü transfer yapıyor. Bizim sayısal olarak bile adama ihtiyacımız varken yapılmıyor. Sakatlıklar bir başlarsa bir daha toplayamayız.

Bu oyuncuyu bir ben beğenmedim galiba ne biliyim bana hiç öyle ekstra özellikleri olan biri gibi gelmedi daha genç gelişir mi bilmem ama emin bana daha potansiyelli geliyor. Benim alt liglerde izleyip beğendiğim adam Erdi Dikmen'di şahsen çok iyi bir sol ayağı vardı stoper olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt