- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
emin uluç denen şeref yoksunu Galatasaray düşmanı febeli
bilmemne çocuğu olarak tanımlanabilecek 1 herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emin uluç denen şeref yoksunu Galatasaray düşmanı febeli
Bana da biraz öyle geliyor ya bilmiyorum. En fazla ikinci bir Jose Rodriguez olur gibi.Çok mıy mıy gibi geliyor
1.80 üzeri demiş 1.80 değilGalasevgisinin profiline uyan 5 isim var sadece, Imparatorunda maç sonrası açıklamalarını göz önünde bulundurursak, (yeni marcaolar vs.):
1. Bruno Jordaõ
2. Sieben Dewaele
3. Show
4. Vasilije Janjicic
5. Dante Rigo

Belhandanin on iki parmak bagirsagi olamazİRFAN = TÜRK BELHANDA
50 mac var diagne cok ise yarayacakHem kazık denilen diagneyi verip fenerlilerin deli gibi istedigi irfanı alcaz 1 taşla 2 kuş olur win win diagne iyidir kötüdür bilmem bizim sisteme uymuyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şunu 1 ay önce söylesen çok ağır küfür ederdim şuan utanmadan haklısın diyeceğim.Belhandanin on iki parmak bagirsagi olamaz
yok be abi adam 2 sene boyunca vardan önceki sene ki alanya maçındaki sözde hakem hatasını konuştu tam fanatik febeli ve Galatasaray düşmanı.iblisle başa baş giderMemin Uluç objektif takılan ama karaktersiz 1 herif.
Pas oyununda yok hiç belki maç eksikliginden kaynaklı ama girdigi maçalrda dikkatimi çeken sırtı dönük aldıgı her topcu kötü kullandı50 mac var diagne cok ise yarayacak
Ayrica diagne hangi sistemimize uymuyor? Herifin her oynadigi macta pozisyon zenginligi yasiyoruz