Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
Scout transferi geliyor belli birden çat diye açıklanıcak hiç duyum vs düşmediğine göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında istediğimiz Wamangituka golle başlamış Bundesliga'ya. Bizim bu scout ekibinde iş var da bizde para yok. Şöyle bol keseden para harcadığımız döneme denk gelseler çılgın işler yapabilirmişiz
Şu çocuk 1dk bile süre almadı ya, ayıptır.
Brokoli de yiyebilirsin inanılmaz bir protein deposu.Yalnız benim bildiğim kas için beyaz et yenir kırmızı et sıkıntılı.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zamanında istediğimiz Wamangituka golle başlamış Bundesliga'ya. Bizim bu scout ekibinde iş var da bizde para yok. Şöyle bol keseden para harcadığımız döneme denk gelseler çılgın işler yapabilirmişiz
Ekici & Garcia gelir. Ahmet'te giderse Semih ucuz yollu alternatif diye alınır.Scout transferi geliyor belli birden çat diye açıklanıcak hiç duyum vs düşmediğine göre
Korkarım para olunca da yabancı sınırlamasıyla uğraşırız yine alamayız böyleleriniBizde hiç ikisi bir arada olmadıki zaten. Akıl olur para olmaz, para olur akıl olmaz. Para çok olsaydı bu seferde yeni feghuliler belhandalar alırdık yine.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok diye biliyorum.marcaoda chaves adina satis payi varmi?
son maçta onyekuru gibi kontra deparlar attı şaşırdımFeguli niçin beğenilmiyor anlamıyorum.
Bence gayet etkili oynuyor.