Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.742
- 73.264
- 5.188
Bu da iyice kendini deliye vurmaya başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın yapacak abisi
Yönetimde tek kızmadığım adam ama artık bırakması lazım çünkü yönetiminde kendisine destek olabilecek kişiler yok başkan hasta olduktan sonra kimse sorumluluk almadı resmen geçen sene o yüzden artık daha genç ve işlevsel bir yönetim şartAcilen başkanlığı bırakmalı ne hale gelmiş iki gözümün nuru..Ekli dosyayı görüntüle 96252Ekli dosyayı görüntüle 96253Ekli dosyayı görüntüle 96253Ekli dosyayı görüntüle 96253
Yalnız başkan hastalıktan sonra çok çöktü Allah şifa verir inşallah kötü hastalık
Bu çocukta sosyal öğretmeni tipi var yanlış meslek seçmiş
Bu benjamin tettehten allah korumus bizi
Belhandayı satıp 1 tane transfer yapacaklarmış bence hiç gerek yok, efsane olayım derken kestane olma olasılığı bi hayli yüksekbelhandayı sat ve efsane ol başkan..
sadece belhandayı satması benim için yeterli,1 transfer yapacağımızı kim söyledi ben mi kaçırdım??Belhandayı satıp 1 tane transfer yapacaklarmış bence hiç gerek yok, efsane olayım derken kestane olma olasılığı bi hayli yüksek
Belhandayı satıp yerine daha iyi birinin alacağını dülünüyorsanız polyannacılıkta nirvana yapmışsınız diyebilirimsadece belhandayı satması benim için yeterli,1 transfer yapacağımızı kim söyledi ben mi kaçırdım??
belhanda dan kötüsünü görmedim burdaki 4.yılı ve yeterince izledik hakkında fikir sahibi olmak için,4.yılına girmiş bir futbolcuyu bu 3 maçla değerlendirenler düşünsün polyanna nın kim olduğunu..Belhandayı satıp yerine daha iyi birinin alacağını dülünüyorsanız polyannacılıkta nirvana yapmışsınız diyebilirim
O da bilmiyor
belhanda dan kötüsünü görmedim burdaki 4.yılı ve yeterince izledik hakkında fikir sahibi olmak için,4.yılına girmiş bir futbolcuyu bu 3 maçla değerlendirenler düşünsün polyanna nın kim olduğunu..
ya kardeşim bırakın şu trolü artık cidden komik değil dursunun yaptığı transferlerle gelen şampiyonluklarda en az pay sahibi belhandadır gomis,garry,fernando,feghouli,mariano diye gider yani,senin mantığında bakarsak yasin öztekin=belhanda 3 senede 2 şampiyonluk yaşadı oda 4 milyon euro almadan hem de3 sezonda 2 şampiyonluğu var kralın