Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Macun mılıcalı’mın önünü kesiyorlar yetiş ya Ali yetiş ya Rıdvan.

Şaka bir yana şike yapamayacağın ligden takım alırsan böyle olur tabi at kafası.
Acunun takımı almadaki amacı ligde başarı elde etmek miydi ki?
Ocak ayında fenerin elden çıkaramadığı çöpler hangi takıma gidecek iyi bakalım,Acun kendisi de söyledi Genoa almasa Miha Zajc ı alacaktık diye

Acunun takımı almadaki amacı ligde başarı elde etmek miydi ki?
Ocak ayında fenerin elden çıkaramadığı çöpler hangi takıma gidecek iyi bakalım,Acun kendisi de söyledi Genoa almasa Miha Zajc ı alacaktık diye
Bizim çöpleri fener, fenerin çöpleri de acun toplayacak demek ha? Dolaylı olarak bize de destek oluyor sağolsun. Serdar, Tolga, Sinan 6 aya oraya gider.

Macun mılıcalı’mın önünü kesiyorlar yetiş ya Ali yetiş ya Rıdvan.

Şaka bir yana şike yapamayacağın ligden takım alırsan böyle olur tabi at kafası.
Bizim ligten almis olsa çıkartacağı iki üç genç oyuncuyla parayi vururdu. Malca bir yatırım yaptı.

@Gökhan Sancak Fenerbahce derbisine Ardasız kadrolar kuruyorlar rts.

FM tayfasıdır onlar. Gerçekte öyle bir şeyin olması mümkün değil.

Arda sağlıklı olduğu müddetçe ilk 11 oynar bu takımda. Hele hele derbide banko oynar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FM tayfasıdır onlar. Gerçekte öyle bir şeyin olması mümkün değil.

Arda sağlıklı olduğu müddetçe ilk 11 oynar bu takımda. Hele hele derbide banko oynar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

etebo orta sahaya daha da direnç getirebilir gibi geliyor bana derbide arda yerine

Albayrak hani gelenler gidenler olacaktı. sen büyük bir yalancısın. Ancak takım galip geldiğinde konuşursun. Tarihin en kolay şampiyonluğu gelebilecek dönemde yönetim illa taş koyacaktı ve koydu da.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Albayrak denilen yoneticinin hangi demeci yerine gelmiski.

Hatirladiklarim;

-2 forvet alacagiz ( Kimseyi alamadi)
- Transfer edecegimiz oyuncularla anlastik ( Ara transferin basinda forvet transferinden bahsediyor. Son gun
Diagne geldi 13 milyona)
-Monaco ile kardes kulup olduk( Adamlar anamizdan emdigimiz sutu burnumuzdan
getirdi
-Gelenler gidenler olacak cumleside bunlardan biri iste

Alan, Pato, Gomis yalanlarina girmiyorum bile.

Sekidika ve Ozornwafor gidince bizimkiler free oyunculardan alirlar birini diye dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt