Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplam 15 yabanci yildizlar yazilmazsa bir 8 bir 6 alabiliriz. Babel gitmeden kanat alinmaz gibi. en kotu 6 numara gelmeli
Muslera*
Luyindama
Marcao
Donk
Sekidika*
Omar
Sarachi
Linnes
Etebo
Belhanda
Feghouli
Babel
Sekidika*
Diagne
14 saydım ama , sekidika , ozorn gidecek.
Bir oyuncu gelirse muhtemelen muslerayı kaydederiz.

Albayrak denilen yoneticinin hangi demeci yerine gelmiski.

Hatirladiklarim;

-2 forvet alacagiz ( Kimseyi alamadi)
- Transfer edecegimiz oyuncularla anlastik ( Ara transferin basinda forvet transferinden bahsediyor. Son gun
Diagne geldi 13 milyona)
-Monaco ile kardes kulup olduk( Adamlar anamizdan emdigimiz sutu burnumuzdan
getirdi
-Gelenler gidenler olacak cumleside bunlardan biri iste

Alan, Pato, Gomis yalanlarina girmiyorum bile.
Amrabat demecini yerine getirmisti. Hatirliyorum

Abdurrahim Albayrak takimi babasının çiftliğe döndürdü . Ağzından çıkan her kelimede Kulübün menfaatleri diyorsun da , senin yüzünden uğradığımız zararlar ne olacak . Forvet almadın en güzel gruptan çıkamadık , defans almadın Tecrübesiz Eminlerle oynadık . Ama artık yeter . Düş artık takimin yakasından . Git biraz da Rize yi mahvet

Trabzonspor'da şansız sakatlık yaşayan yeni transfer Trondsen'in çapraz bağları kopmuştu. Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp yaptığı açıklamada "Trondsen'in bu sezon dönmesi çok zor. Sözleşmesini dondurmayı planlıyoruz" sözlerini söyledi ve Trondsen'in lisansının dondurulacağını açıkladı.

Ulan açlıktan nefesi kokan beşiktaş bile kalinic'i alıyor. Uyuma yönetim!

Kadir Çetincalı: "İrfan Can Kahveci ile ilgili bir haberim var. Başakşehir maçı öncesi Fatih Terim'e öyle bir sarıldı ki. Hani bazıları diyordu ya Fenerbahçeli diye. İrfan Can çok koyu Galatasaraylı ve kesin olarak Galatasaray'a gelmek istiyor. Net bilgi!"

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt