- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
bjk asgari ücretle çalısıp 136 ay taksitle cep telefonu alan vatandaşlarımız gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbaba yı da soktuAmrabat demecini yerine getirmisti. Hatirliyorum
Eninde sonunda gidecek. O günden sonra çok arayacaksınız...Abdurrahim Albayrak takimi babasının çiftliğe döndürdü . Ağzından çıkan her kelimede Kulübün menfaatleri diyorsun da , senin yüzünden uğradığımız zararlar ne olacak . Forvet almadın en güzel gruptan çıkamadık , defans almadın Tecrübesiz Eminlerle oynadık . Ama artık yeter . Düş artık takimin yakasından . Git biraz da Rize yi mahvet
kesin bilgi mi yayalım mıİrfan maç öncesi hocaya sarılırken kulağına “hocam beni kurtar” demiş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu çocukta da yetenek var gibiSerkan Asan - Oyuncu profili 20/21 Bu çocukta iş var.
@Melih Sönmez Tetteh tam bir çöpmüş lan![]()
Melih ciddi olduğu zamanlarda( hayatının %5 i filan işte) boş yapmaz zaten. Bitiren o, beni raporlamışlar müritleriÖzgur ayteni bitiren adam diyebilir miyiz Melih reis için ?
Vitrin yüzü A.Denizci olacakmış diyorlar.Gscimbom 1905 youtube kanalı ne zaman kuruluyor @Mehmet Eroğlu
Vitrin yüzü A.Denizci olacakmış diyorlar.
Murhan’la ceza sahasına doğru isimli program güzel olurGscimbom 1905 youtube kanalı ne zaman kuruluyor @Mehmet Eroğlu