Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Rangers'in lig maçının tekrarına denk geldim. 45 dakika izledim. Pek bir numaraları yok. Hatta genel kanının aksine Hajduk macından daha kolay bir maç olacak bence.

Burda tabii lig farkı var. Hajduk bireysel kalite anlamında iyi olmasa da kemik gibi heriflerden kurulu, mücadeleci ve kora kor oynayan bir takımdı. İskoçya Ligi'nin Hollanda Ligi'nden bi farkı yok gibi. Genç bir takımları var, topa sahip olarak oynuyorlar ve yayın çevresinde çok seri tek toplarla pozisyona girmeye çalışıyorlar. Liglerinde bütçe farkı çok fazla sanırım ama buna rağmen arkada çok yerleşim hatası yaptıklarından dolayı pozisyon veriyorlar.

Oyun anlayışımızdan ve temaslı oyuna alışık olmadıklarından dolayı onlara ters geleceğimizi düşünüyorum.

Ha ek olarak, Ianis de şu anki seviyesiyle bizde 3 maçta çöp ilan edilir, onu da söyleyeyim. Yani romantikliğin lüzumu yok bence. Daha çok yolu var.

45 dk'lık bi maçtan ne kadar sağlıklı analiz çıkar bilinmez tabii ama edindiğim izlenim budur.
Onlarin forumlarinda da birisi willem 2e verdigimiz pozisyonlari verirsek elerler bizi diyordu.

Adama Traore gören masum Emre Taşdemir temsili

hqdefault.jpg

Babel :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed::crushed: :crushed: :crushed:
Jimmy :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed:
Ahmet :crushed: :crushed: :crushed:

artık gidin yeter ya

Ogulcan avrupa listesine eklendigine göre Fatih hoca ondan da verim almaya calisacak buyuk ihtimal

Bu sezon ekstra isler yapan veya katki aldigimiz cok oyuncu olacak bundan eminim,ben Kerem den bekliyorum bir surpriz performans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt