Kaan Yaman
Sarı Üye
- 31 Ocak 2019
- 504
- 506
- 588
Taylan ve Belhanda iki maç iyi top oynamasa bu iş bilmezler ne halt ederdi çok merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlarin forumlarinda da birisi willem 2e verdigimiz pozisyonlari verirsek elerler bizi diyordu.Bugün Rangers'in lig maçının tekrarına denk geldim. 45 dakika izledim. Pek bir numaraları yok. Hatta genel kanının aksine Hajduk macından daha kolay bir maç olacak bence.
Burda tabii lig farkı var. Hajduk bireysel kalite anlamında iyi olmasa da kemik gibi heriflerden kurulu, mücadeleci ve kora kor oynayan bir takımdı. İskoçya Ligi'nin Hollanda Ligi'nden bi farkı yok gibi. Genç bir takımları var, topa sahip olarak oynuyorlar ve yayın çevresinde çok seri tek toplarla pozisyona girmeye çalışıyorlar. Liglerinde bütçe farkı çok fazla sanırım ama buna rağmen arkada çok yerleşim hatası yaptıklarından dolayı pozisyon veriyorlar.
Oyun anlayışımızdan ve temaslı oyuna alışık olmadıklarından dolayı onlara ters geleceğimizi düşünüyorum.
Ha ek olarak, Ianis de şu anki seviyesiyle bizde 3 maçta çöp ilan edilir, onu da söyleyeyim. Yani romantikliğin lüzumu yok bence. Daha çok yolu var.
45 dk'lık bi maçtan ne kadar sağlıklı analiz çıkar bilinmez tabii ama edindiğim izlenim budur.
Sakatlansalar yerine koyacak oyuncu yok. gecen sene nzonzi lemina seri vardi bu sene etebo alindi o kadarTaylan ve Belhanda iki maç iyi top oynamasa bu iş bilmezler ne halt ederdi çok merak ediyorum.
Sakatlanmasına gerek yok kiSakatlansalar yerine koyacak oyuncu yok. gecen sene nzonzi lemina seri vardi bu sene etebo alindi o kadar
Şöyle bir kanat lazım
Ekli dosyayı görüntüle 96284
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Anlaşmışlar galiba
Anlaşmışlar galiba
20 yazıyor çokça yerdekaç paraymış
1 buçuğu geçmez heralde 20 falansaHadi inşallah yaa
Ne düşer burdan bize sakal?
ABV manchester. Burnundan fitil fitil gelsin. Allahın eşeğine 80m verdin bunda çingene pazarlığı yap. Küme düşüp, sürüm sürüm sürünesin20 yazıyor çokça yerde
20 + 7 bonus galibaO 20 milyon bonuslara falan ayrılmıştır kesinbize para dusmeyebilir.Bir bakarsın biz para veririz portoya
![]()
Transfer Ocak ayına kaldıBu transfer döneminde;
Once Polonyalilar geldi,
Sonra Darida geldi,
Yetmedi I.Coulibaly geldi aradan Naiggolan cikti, en son J.Mario düşünüldü ve ...
20 milyon konuşuluyordu. Bize minimumu 1.3 falan gelir 1'de bizde var 2.3'e bir transfer gelir gibi.kaç paraymış