Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
İhtiyac var da alabilecek yönetim yokNet bir 6 ve kanat ihtiyacımız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtiyac var da alabilecek yönetim yokNet bir 6 ve kanat ihtiyacımız var.

Bence Gustavo tarzı holding bir adama ihtiyacımız yok. Daha kilit paslar atacak adam lazım bize orada.Bizim ilaç Gustavo, bu oyuncu için fener ile takas konuşurum.
Bulabiliyorsan onun genç versiyonunu eyvallah, ama knuda 20 milyondan aşaga alamazsin.
Fernando, gustavo, melo, fernandinho.
Ortak özeliklerini siz bulun
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Gecen sene 6. Olduk git bakGalatasarayın giremeyeceği ilk beşi saysana renktaş merakımdan soruyorum ?
Seri var alabilirsen...Bence Gustavo tarzı holding bir adama ihtiyacımız yok. Daha kilit paslar atacak adam lazım bize orada.
Bugun fener derli toplu gozukuyorsa gustavo sayesindeBence Gustavo tarzı holding bir adama ihtiyacımız yok. Daha kilit paslar atacak adam lazım bize orada.
Belhanda'nın keyfine kalıp transfer yapmaz isek de ben geleceğimizi parlak görmüyorum.Belhandayi gonderip yerine iyi bir 10 gelmezse ilk 5e girmeyiz soyliyim
Şampiyonluk gittikden sonra saldık, hoca istese yine 3. bitirirdik.Gecen sene 6. Olduk git bak
yıllardan beri altay seviyesinde olan bir yerli kalecimiz yok kaleciler ve stoperler diyarı türkiyede bu da bizim ayıbımız olsunyinede fena kaleci deil hakkını yememek lazım
Oyun katkısına lafım yok lakin bizim ihtiyacımız o değil. Öyle olsa Nzonzi'yi teneke bağlayıp göndermezdik.Bugun fener derli toplu gozukuyorsa gustavo sayesinde
Allah korusun ama haklısınTakıma transfer yapılmazsa ve bu oyuncular bu maç temposunda devam ederlerse sakatlıklar çok yakında başlar.