Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben herkesin aksine öyle karalar bağlanacak bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Pozisyon bulmak konusunda daha iyiydik daha net pozisyonlar bulduk. Bu gün bizim eksiğimiz öyle 6 numara falan değil net Belhanda yerine adamdı ve Feghouli yerine adam. Belhanda iyi olduğunda istediğimiz oyunu oynarız ama Belhanda istikrarsız o yüzden oraya istikrarlı yaratıcı bir oyuncu alabilsek çok iyi olur yoksa Belhanda'yı bir şekilde iyi oynatıcaz.

gercekten gsnin bu kadar kötü oynicagını düsünmemistim özellikle lyundama ile marcaonun kritik müdaheleleri var.rakip takımda 1 tane kritik müdahele var mı stoperlerde bizim stoperler hep 1 e 1 kalıyor .rakip takımın stoperleri 1 kere bile 1 e 1 kalmadı buna ragman övülüyor .isin garip tarafı bizim stoperlere niye böylesine bir yük biniyor hemde her mac

6 numara diyince niye aklınıza tek özelliği top kapmak olan ve iki metre yanına pas atamayan bi herif geliyor ki? Fernando da 6 numaraydı mesela.

Ha şu anda tek meziyeti top kapmak ve mücadele etmek olan sert bir 6 numara bile ciddi fark yaratır. Bugün FB'nin orta sahası bize resmen dayak attı yahu.

Hocam da benle aynı şeyi düşünmüş. Maçı izlerken daha dk 20 olmamıştı keşke Seri olsaydı demiştim içimden. Gerçekten öyle bir oyuncuy çok ihtiyaç var. Taylan çok iyi niyetli ve iyi bi oyuncu ama Serideki meziyetler malesef yok.

al.....rak ne desin ki
hoca dedi zaten geçen gün adam gönderecez öyle alacaz, alamayabiliriz vaziyet kötü diye
hocayın lafının üstüne laf edilemez

gercekten gsnin bu kadar kötü oynicagını düsünmemistim özellikle lyundama ile marcaonun kritik müdaheleleri var.rakip takımda 1 tane kritik müdahele var mı stoperlerde bizim stoperler hep 1 e 1 kalıyor .rakip takımın stoperleri 1 kere bile 1 e 1 kalmadı buna ragman övülüyor .isin garip tarafı bizim stoperlere niye böylesine bir yük biniyor hemde her mac
Adamlar kontra atak oynadı, kendi sahadına kapandi, takım olarak defans yaptı.

Bir de Gustavo faktörü var.

Bizde de Taylan hariç orta saha yok gibiydi

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sadece iki (2) oyuncu alman yetecek yönetim kardeşim hadi başarırsın ha gayret

hala seri deniliyor ya cidden insan kafayı sıyırır.
arkadaş bırakın orta sahayı bize çok net iki tane fark yaratan hızlı kanat lazım..orta saha olacaksada fark yaratanofansif orta saha lazım.
Bize hızzlı oyuncu lazım.

Bir hafta kaldı transferin bitmesine , hala bekliyoruz.
Başlarım rangers maçına filan , rangers maçından sonra transfer mi yetişecek ?

Yenemiyorsan yenilmemek önemli.
Seri isteniyor ama bugün Belhanda veya Arda, Emre biraz oyunun içine girebilseler Seri anılmazdı kanaatimce.
10 günde 4 maça çıkmak bahane değil ama yine de bu kadro hele de bu orta saha yeterli değilken başarı sağladı. 2-3 nokta atışı transfer şart.

Feguli ve belhanda bu tip maçların adamı değiller skor yaratma konusunda ikisi de allaha emanet özellikle de zorlu maçlar da çok düz kalıyorlar

Enseyi çokta karartmamak lazım. En büyük rakibimiz fb olur ama onlarda ilk hafta bedavaya aldıkları maç haricinde galibiyet alamadılar. Sorun bizim transfer yapmamamız. Yedek oyuncu bakımından elleri bizden geniş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt