Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocam ile aynı göruste olman bizleri sevindirir.
Doğru neyse biz o taraftayız aslan.

Arda falcao hantallarından kurtulmamız lzm, yedekleri bile hantal bu adamların. babel diagne

nasıl 1 döneme denk geldik, kimlerle sınanıyoruz

Akgün net iyi herif yav 2 sene önce hazırlık döneminde yaptıkları falan usta işiydi nolduysa Akhisar maçında 10 dk oynadı Alanyada 10 dk oynadı kestik bir daha da oynayamadı kupa dışında.

O yüzden özgüvenini de kaybetti bence yani artık toparlaması zor o dönem direk kiralamalıydık ya da düzenli oynatacaktık yani.

Belki kendi gitmeyi kabul etmemiştir belki de fatih hoca tutmak istemiştir bilemiyorum da çocuğa yazık oldu.

Seri ile bu takim sampiyon olamaz. Gecen sene izledik adam miy miy oynayip duruyor. bize orta sahada hakim olacak biri lazim. Seri fazla umursamaz

Seri kaliteli topçu olduğu için adamlar satamadı ve mecburen bize kiralayacaklar. Avrupa’daki diğer takımlar bu işi bilmiyor.

Bence biz adam alamayiz bari garry i alabilsek bedava sadece maas oduyerek araplar isyemiyodu bi sezon hem sagda hem solda oynar

Bu arada Fenere göre bizim maç kazanmamız daha kolay, herkes bizim pas oyunumuzu böyle kilitleyemez zaten sıkıntı skor almak, skoru almadığımız sürece sezon boyu bunları yaşayacağız.

Fener 20 transfer yaptı ama şu anki kadrosuyla anca kontratak futbolu oynarlar. Set hücumunu da anca Caner'in 50 kere orta yapmasıyla yaparlar.
fener kaliteli bi kadroyla anadolu takımi taktiği oynadı,buradaki asıl sorun bizim oyun şeklimizi değıştirmememizdi. hücuma topu geçirmekte çok zorlandık ama dediğin gibi bu oyunu anadolu takımları oynayamaz bize karşı.bu maçta b planı ile oynamaliydık

Hani dersinki illa bir bildikleri vardır, yönetici sonuçta bunlar kafaları çalışır, ama yokkkkk geçmişteki Alan Pato faciaları aklıma geliyor,
Tutturmuşlar bi sattığın kadar al zart zurt ulan bu kural sadece sana mı var, adamlar Lazio yu arka bahçesi yaptı 35 milyona 2 tana safi kazma sattılar algı operasyonu ile, sen de leyla leyla der ağlasrsın arkalarından adam alamıyoz diye.
Cem Uzan gibi bi adam lazım aga dinsizin hakkından imansız gelir. Şu saygılarından saflıklarından zarifliklerinden bıktım usandım artık. Lan biraz yırtık olun iş bitirici olun uyanık olun

fener kaliteli bi kadroyla anadolu takımi taktiği oynadı,buradaki asıl sorun bizim oyun şeklimizi değıştirmememizdi. hücuma topu geçirmekte çok zorlandık ama dediğin gibi bu oyunu anadolu takımları oynayamaz bize karşı.sorun bu maçta b planı ile oynamaliydık
Reis bakma sen mal mal pas tercihleri yapmasak ya da santraforlar dönen pozisyonları kovalasa yine yenerdik. Rakip yarı sahada pas yapabildiğimiz her an net pozisyona girdik, göbeği sürekli açtılar.

Reis bakma sen mal mal pas tercihleri yapmasak ya da santraforlar dönen pozisyonları kovalasa yine yenerdik. Rakip yarı sahada pas yapabildiğimiz her an net pozisyona girdik, göbeği sürekli açtılar.

Taylan'ın yanına eteboyu daha erken getirebilsek maç bizdeydi. Taylan ve Marcao yu paslı çıkarmamak için ozanı presse yolladılar sürekli. Eteboyla o presi cok rahat acardık

Luyindama’nın ayakları tam anlamıyla facia.

Afrikalı Servet Çetin diyen vardı ve gülmüştüm.

Açıkçası hiç bir fark görmüyorum. Servet’in 2008 performansı fena değildi mesela. Bu da aynı Servet Çetin, ama daha hızlısı.

Marcao satılırsa sezon biter.
ayakları kötü mü ahahaha

bu sezonluk öyle geçtiğimiz maçları ne çabuk unuttunuz?

Hoca Oyuna mudahale edemiyo korkudan.Far gormus tavsan gibi kulubede bekliyo.Stresli gergin tirnaklarini yiyo heyecandan belli ki hepimizden cok istiyo kazanmayi sma mudahele ederim yeniliriz diye korkuyo.Dakika 80 olunca ediyo ya da gol yeyince rahat rahat mudahale ediyo .Yani hocanin mudahale etmesi icin ya dakika80 okacak ya gol yiyecez.
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt