Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
O değilde messi baya kötüydü. Tanıyamadım vallahi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Webo sezonu kapatmış galiba bunlar forvet alır şimdi cenk tosuna sulanirlar ama onuda leş Kargaları almış muhammed i alabilirler.
Vakti zamanında televizyona çıkıp,taraftardan para dilenen Adnan Polat'dan..
Devre arası 11 transferi bi kalemde yapan,Kadrosunda Muslera Sneijder Drogba gibi adamları barındıran bir başganla beraberiz.
Bunun neresi fakirlik?..
öyle bir geçer zaman ki de oynuyordu.tatlıtuğ gibi adamla anlaşmışsın dizi yapıyorsun, karşısına getirdiğin kadına bak.beğenenlere saygı duyarım ama bana hiç çekici gelmiyor.
Transfer dönemi ne zaman bitiyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunlara 'normal' denir, zengin olsak cat 30 milyon euro bi adama verirsin, veya 10 milyon a Astori ye verirdin hemde cash, simdi taksit le ancak odeyebiliyoruz o yuzden adamlari vermiyor, bumu zenginlik?
Fakir da degiliz elbet oyle olsa hic transfer yapamazdik bknz: Besiktas mesela..
Vakti zamanında televizyona çıkıp,taraftardan para dilenen Adnan Polat'dan..
Devre arası 11 transferi bi kalemde yapan,Kadrosunda Muslera Sneijder Drogba gibi adamları barındıran bir başganla beraberiz.
Bunun neresi fakirlik?..
Transfer dönemi ne zaman bitiyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fazla ucuyorsun renkdas, kanatlarini acma bence
ayrica zengin falan degiliz boyle bir fikir nasil olusuyor merak ettim?
Fenerin kaç yabancısı var şimdi webonun sözleşmesini dondurma olaylarına girebilirler çok güzel olur Kiğılı tukurdugunu yalar .