Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener aatifi alır webo iptal ise

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakti zamanında televizyona çıkıp,taraftardan para dilenen Adnan Polat'dan..

Devre arası 11 transferi bi kalemde yapan,Kadrosunda Muslera Sneijder Drogba gibi adamları barındıran bir başganla beraberiz.

Bunun neresi fakirlik?..

Bunlara 'normal' denir, zengin olsak cat 30 milyon euro bi adama verirsin, veya 10 milyon a Astori ye verirdin hemde cash, simdi taksit le ancak odeyebiliyoruz o yuzden adamlari vermiyor, bumu zenginlik?;)

Fakir da degiliz elbet oyle olsa hic transfer yapamazdik bknz: Besiktas mesela..

öyle bir geçer zaman ki de oynuyordu.tatlıtuğ gibi adamla anlaşmışsın dizi yapıyorsun, karşısına getirdiğin kadına bak.beğenenlere saygı duyarım ama bana hiç çekici gelmiyor.

aynen ya...

aklima simdi bir hatun da gelmiyor ama bulmak da onlarin isi :D

yolanthe yengemiz de oynayacakmis bu dizide :)

Sezon sonu calhanoglu çok önemli

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerin kaç yabancısı var şimdi webonun sözleşmesini dondurma olaylarına girebilirler çok güzel olur Kiğılı tukurdugunu yalar .

Bunlara 'normal' denir, zengin olsak cat 30 milyon euro bi adama verirsin, veya 10 milyon a Astori ye verirdin hemde cash, simdi taksit le ancak odeyebiliyoruz o yuzden adamlari vermiyor, bumu zenginlik?;)

Fakir da degiliz elbet oyle olsa hic transfer yapamazdik bknz: Besiktas mesela..

Kendimi bildim bileli,Galatasaray'ın devre arasını bırak,sezon sonu bile bu kadar transfer yaptığını hiç görmemiştim inan.

Adam 11 oyuncuya kimbilir ne kadar para döktü.Ki üstüne Astori Ranoccia gibi kalburüstü oyuncuları almaya çalışıyor.

Fakir falan değiliz.Mancini ısrarla istesin,bu adam olmazsa olmaz desin,ünal başgan 10 kağıdı çat diye çakar.Eminim bundan.

Vakti zamanında televizyona çıkıp,taraftardan para dilenen Adnan Polat'dan..

Devre arası 11 transferi bi kalemde yapan,Kadrosunda Muslera Sneijder Drogba gibi adamları barındıran bir başganla beraberiz.

Bunun neresi fakirlik?..

28 yasinda sneijderi 7,5m euroya turkiyeye getiren Galatasaraya kazandiran bir baskana burda ne kufurler edildi,bela okuyan bile oldu,unal baskan hulku getirse bile yine sallarlar baskana

Aha Fener Bendtner ile ilgileniyormus..

Birkac forvet oyyuncularla temasa gecmisler.

Fazla ucuyorsun renkdas, kanatlarini acma bence :p

ayrica zengin falan degiliz boyle bir fikir nasil olusuyor merak ettim?

Galatasaray türkiyenin en zengin kurumlarından birisidir. Nakit sorunu var sadece. Bizdeki Galatasaray adası bir fener camiasına artı bjk bedeldir. Florya, riva ve saire saymıyorum bile

Ertem astori mi ranocchia mi diyor sinana

Sinan da bence italyan oldugu icin ranocchia :asd:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt