Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp doktoru açıklamış, kırık çıkık diye bir şey dememiş. Kasta kısmi yırtık ve kanama var demiş.

Tahiminen 1,5 2 ay olmaz yaşını düşünürsekte ben sakatlığı ilk gördüğümde aşili koptu veya ayak tarak kemiği kırıldı diye düşünmüştüm baya öyle bir tepki vermişti bileğini tutuyordu ilginç

Tahiminen 1,5 2 ay olmaz yaşını düşünürsekte ben sakatlığı ilk gördüğümde aşili koptu veya ayak tarak kemiği kırıldı diye düşünmüştüm baya öyle bir tepki vermişti bileğini tutuyordu ilginç

Kırılma sesi gibi bir ses duymuş, tendonu koptu sanmış. Ağlamış hatta giderken. Sonra kırık diyorlardı ama demek ki yırtıkmış. Yaşlı ama 8 haftayı bulmaz ya?

Yalnız şu an kadro inanılmaz daraldı gibi.

Riera

Dany

Engin

Bruma-sakat

Aydın-sakat

Hamit-sakat

Amrabat-kiralık

Gelenler

Salih-lesh

Umut-?-bu seviye de

İzet Hajrovic- yabancı sınırı

Alex Telles ( > Riera <Riera ? )

Koray Günter- forma şansı az

Oğuzhan Kayar-imkansız

Lucas Ontivero-imkansız

Ranocchia/Stoper-banko (tabi gelirse)

4 kaleci var kadroda ek olarak.

6 tane adam gönderip 11 için sadece 1 adam alındı, 1 tane daha almak için son günü bekleyeceğiz.

Ve ne kadar kötü de olsa belirli bir kalitesi olan Eboue 11 dışına çıkacak yerine ondan iyi olmadığı kesin gibi olan Sabri/Salih'ten biri girecek.

Bunların üzerine bir de Hakan Balta,Eray,Ceyhun,Aykut gibi bizim seviyemizle alakası olmayan gereksiz yer işgal eden adam var, bence bariz ggüç kaybettik eğer Umut, İzet ,Stoper ve Alex çok iyi etki etmezse.

Yoksa gece gece bana mı öyle geliyor. :(

Guc mu kaybettik?

Hala anlamadiniz Mancini'nin ne icin ugrastigini. Adam gunu degil onumuzdeki seneleri kurtarmaya calisiyor anlayin artik sunu! Telles Riera'dan 3 kat daha iyi bir oyuncu. Gidip durup dururken de rakibinin sirtina filan basmaz.

Umut Gundogan ? koymussun, Elazig macinda oynadigi surede kalitesini gosterdi. Kesinlikle Yekta'dan kat kat daha iyi bir oyuncu. Alindiktan sonra 1.Lig'deki maclarina da bakmistim, rahatlikla Selcuk'u keser. Gerci bu Selcuk'u, herkes keserde neyse.

Koray'i aldik, 19 yasinda gelecek vadeden, herkes tarafindan ovulen, Mancini'nin once sicak bakmadigi fakat maclarini izledikten sonra fikir degistirip alin dedigi bir oyuncu kendisi.

Oguzhan hakkinda yorum yapamam Mancini kendisi izlemis aldirmis, tanimiyorum.

Ontivero bos bir oyuncu olamaz, imkansiz yazmissin, cocugun topa dokundugunu gormedin daha. Bu cocuk 2 ay bizimle antremana cikti, 1 hafta degil, 2 AY. Mancini begenmese gidin 2 milyon verin demezdi.

Gidenler kim? Takima katkisi olmayan, el bombasi Dany, guresci Amrabat, sezonu kapatan Bruma, ve emekli Riera.

Simdi biz guc mu kaybettik?

Her sey gunu kurtarmak mi? Adam oturup 4-5 saat scout ekibi ile mac izliyor, oyunculara bakiyormus teker teker. Bunu 1. agizdan duyduk, video'suda var.

Takimin genclesmesi lazimdi, yonetimde bunu yapiyor. HELALDE OLSUN.

Demek ki ortalama 2 ay yok. İnşallah sağlıklı şekilde sahalara döner. Bilgilendirme yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Alper, Emenike, Webo yok. Bunlar çok sıkıntı çeker.

Bu Fenerbahce bu sene yine sansa bala gidiyor, seneye bu kadro ile ilk 3'e giremezler. Bastonla cikacaklar yakinda sahaya. Takimin neredeyse hepsi 30'a dayandi.

Cok iyi is yapiyor Mancini ile yonetim. Hazir CL'de garanti iken, onumuzdeki senelerin takimini kuruyorlar. Fenerbahce bizim cektigimiz sikintiya daha uzun sureli cekecek, cunku gelirleri cok dusuk, arti daha bunun UEFA sopasi filan var.

Rano: ,, Hersey Kontrolda..dert etmeyin beyler"

ranocchia.jpg

Izlemek isterseniz Rano'yu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cbly-3GgVac[/media]

Guarin ;

"Inter, since it was you who put me up for sale without me ever telling anyone I wanted to leave ... I ask for clarity and respect for me, for the fans and for my agent."

Ayrıca süresiz kadro dışı bırakılmış Guarin

Guarin ;

"Inter, since it was you who put me up for sale without me ever telling anyone I wanted to leave ... I ask for clarity and respect for me, for the fans and for my agent."

Ayrıca süresiz kadro dışı bırakılmış Guarin

Hayirli olsun, iyi transfer

Valla ben bu Ronachia'yı pek beğenmedim.Mücadele sıfır sadece pozisyon alarak oyun oynuyor.Onu da bence pek beceremiyor.Ayağına hakim mi o da pek değil valla gelirse yine hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Hız konusu önemlidir fakat oraya gelene kadar Rano'da daha öne çıkan sorunlar var.

2 tane full maçını izledim.Bizim aradığımız stoper tarzı değil gibi...

Şu saatlerde astori adı daha ön planda. Guarin süresiz kadro dışı kaldıysa hazır avrupada transfer dönemi bitmişken kapalım derim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün Koray,Telles ve Hayro kadroda olsun ilk 11 başlasınlar.Diğerlerinden leş olamazlar nasıl olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt