Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz 2006 coşkusunu verelim[media]https://www.youtube.com/watch?v=sb6IPvmeujo[/media]

Yarin ki Mac Gecmiste kazandigimiz hangi macin kopyasi olmasini istersiniz?

2005-2006

Galatasaray 6-0 Gaziantep

2007-2008

Galatasaray 6-3 Manisaspor

Kısaca en az 6 gollü orgazmik bir maç istiyorum, tabi sonunda galip sarı-kırmızı olmak şartı ile.

Benim Fatih Terim elestirilerine bir tepkim yoktu. Cünkü bende elestiriyordum.

Ama o dönemde baya hakaret ediliyordu kendisine. Henüz ayrilmamisken. Buna karsi cikmistim ben.

Bursa ve Eskisehir beraberliklerinden sonra dügmeye basilmis gibi hakaretler siralaniyordu. Anlamamistim ben.

Sonucta 2 sene sampiyon olmusuz, 5 kupa kazanmisiz vs. Bi cirpida öyle muammele görmesini yanlis bulmustum.

Ama bizden ayrildiktan sonraki tutumu, ve acikcasi karaktersizligi, beni büyük hayalkirikligina ugratti.

Ben 28 yasindayim. Galatasaray´i Fatih Terim´le sevdim diyebilirim. Onu farkli bilirdik biz.

Böyle kücülmesini, döneklik yapmasini icime sindiremedim. Senol Günes´in ceyregi kadar delikanli degil gözümde artik.

Ben de o dönemde burada hocayı savunuyordum ama son zamanlarda verdiği demeçler rezalet seviyede.Hocaya karşı sadece geçmişten dolayı saygım var ve şahsi fikrim olarak kendisini bir daha Galatasaray çatısı altında görmek istemiyorum.

Ayıp be..

udunutyr.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

şu lucas ontivero inşallah güzel şeyler yapar.brumaya üzülürken belki onu kazanırız.

Ben de o dönemde burada hocayı savunuyordum ama son zamanlarda verdiği demeçler rezalet seviyede.Hocaya karşı sadece geçmişten dolayı saygım var ve şahsi fikrim olarak kendisini bir daha Galatasaray çatısı altında görmek istemiyorum.

Sonuna kadar aynı fikirdeyim ama aynı çatıda görmek yine de isterim ben farklı olarak. Türkiye de başarı yolunda her şey mübahtır anlayışı geçerli ve bu sistemin 1 numarası da tartışmasız Fatih Terim'dir. (Her dönemin siyasine yakın, herkes gömlek ilikliyor, 1 ton ağırlığı var medya da)

Futbol sonuç odaklı bir oyun , 10 sene şampiyon olmayalım o 14 senelik dönem gibi yeniden doğamayız aksine Trabzonspor gibi oluruz şu şartlarda. Zora girersek yine isterim kısaca, ama hiç bir his olmaz içimde, istediğini desin, duygusala bağlasın, sevinçten çıldırsın atılan gole ben şu 2 sene de ,2000'de yaşadığım duyguları asla yaşayamam bir daha onla.

Dany'nin Besiktas'a transferinde bizimkilerin sucu yok, gitmek istemeyen adami zorla yollayacak degiller Antep'e, onlar da biliyorlardir bunu. Genc degil, ailesi, cocugu filan var, belki onlar tasinmak istememistir, o da Istanbul'da kalmak icin diretmistir. Sonucta maasi icin onunla anlasacak olan gidecegi klup. Besiktas daha iyi bir teklif de yapmistir herhalde Antep'ten. Ne yapsin bizimkiler?

Dany'nin Besiktas'a transferinde bizimkilerin sucu yok, gitmek istemeyen adami zorla yollayacak degiller Antep'e, onlar da biliyorlardir bunu. Genc degil, ailesi, cocugu filan var, belki onlar tasinmak istememistir, o da Istanbul'da kalmak icin diretmistir. Sonucta maasi icin onunla anlasacak olan gidecegi klup. Besiktas daha iyi bir teklif de yapmistir herhalde Antep'ten. Ne yapsin bizimkiler?

Dany zaten Betis'e bile sıcak bakmadı, sırf İstanbul'da kalmak için. Ki zaten Antep'ten geldi, demek ki dönmek istemiyor. Bizimkiler Antep'e güzellik yaparlar, havada kalmaz; çünkü lig bu haldeyken anadolu kulüplerini yanımızda tutmak en mantıklısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt