- 2 Temmuz 2011
- 140.157
- 60.239
- 5.628
biraz 2006 coşkusunu verelim[media]https://www.youtube.com/watch?v=sb6IPvmeujo[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin ki Mac Gecmiste kazandigimiz hangi macin kopyasi olmasini istersiniz?
inter teknik direktörü juve maci icin ranocchiayi kadroya almis :S
Benim Fatih Terim elestirilerine bir tepkim yoktu. Cünkü bende elestiriyordum.
Ama o dönemde baya hakaret ediliyordu kendisine. Henüz ayrilmamisken. Buna karsi cikmistim ben.
Bursa ve Eskisehir beraberliklerinden sonra dügmeye basilmis gibi hakaretler siralaniyordu. Anlamamistim ben.
Sonucta 2 sene sampiyon olmusuz, 5 kupa kazanmisiz vs. Bi cirpida öyle muammele görmesini yanlis bulmustum.
Ama bizden ayrildiktan sonraki tutumu, ve acikcasi karaktersizligi, beni büyük hayalkirikligina ugratti.
Ben 28 yasindayim. Galatasaray´i Fatih Terim´le sevdim diyebilirim. Onu farkli bilirdik biz.
Böyle kücülmesini, döneklik yapmasini icime sindiremedim. Senol Günes´in ceyregi kadar delikanli degil gözümde artik.
Biz de geçen hafta dany'i aldık.
Ayıp be..
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
bi de guarin kadroda degilmis, yoksa?
Yuh artık!![]()
İmkansız hacı o iş. Gerçi fırsat transferi olarak görüp almaya çalışır belki başkan ama adam gelirmi bilinmez.
şu lucas ontivero inşallah güzel şeyler yapar.brumaya üzülürken belki onu kazanırız.
Hiç utanma da yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de o dönemde burada hocayı savunuyordum ama son zamanlarda verdiği demeçler rezalet seviyede.Hocaya karşı sadece geçmişten dolayı saygım var ve şahsi fikrim olarak kendisini bir daha Galatasaray çatısı altında görmek istemiyorum.
şu lucas ontivero inşallah güzel şeyler yapar.brumaya üzülürken belki onu kazanırız.
Dany'nin Besiktas'a transferinde bizimkilerin sucu yok, gitmek istemeyen adami zorla yollayacak degiller Antep'e, onlar da biliyorlardir bunu. Genc degil, ailesi, cocugu filan var, belki onlar tasinmak istememistir, o da Istanbul'da kalmak icin diretmistir. Sonucta maasi icin onunla anlasacak olan gidecegi klup. Besiktas daha iyi bir teklif de yapmistir herhalde Antep'ten. Ne yapsin bizimkiler?