Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu dışı kusra bakmayın ama böyle bir haber dolaşıyor:

alıntı - Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Hakimi ve Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun eski Başkanı Türker Arslan, UEFA'nın şahıslara verilecek cezayı belirlemek için bu yola başvurduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"UEFA'nın, Yargıtay'ın şike suçundan ceza almış şahıslarla alakalı verdiği onama kararını görmek istemesinin altında bir tek neden var, söz konusu şahıslara verecekleri cezayı saptamak için bu yola başvurdular. UEFA, şike için ceza verirken kulüpler ve şahısları ayırmıştır. Kulüpler merak etmesin, herhangi bir ekstra ceza almayacaklar. Fenerbahçe ve Beşiktaş için verilen hükümler 1 iken 2, 2 iken 1 olmaz. Yalnızca dönemin yöneticileriyle alakalı bir hüküm verilecek, bunun için de Yargıtay kararının incelenmesi gerekecek, bu son derece normal."

UEFA'nın Yargıtay kararını incelemesinin ardından en geç bir ay içinde vereceği cezaları açıklayacağını öne süren Arslan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye Futbol Federasyonu, yargıtay kararını İngilizceye çevirtecek ve UEFA'ya ulaştıracak. Fakat UEFA, bununla yetinmeyecek. Kararın Türkçe yazılmış metnini de isteyip, kendileri de tercüme ettirecek. Benim öngörüm, en geç bir ay içerisinde şikeden suçlu bulunan şahıslar hakkında hüküm verecekler. Altını çizmekte fayda var, kulüplerin cezası kesinleşti, dolayısıyla yeni bir ceza almayacaklar." -

buradan anladığım: kulüpler şikeci yönetici transfer edip (bu yönde bir bütçe ayırıp) yurtiçinde şike yapıp zirveye oynayabilir, "Avrupa'ya gitmesem de olur" mantığıyla, sonuçta ceza belli, düşme falan yok, eksi puan yok.

kusra bakmayın yeri değil ama komik gerçekten. transfer falan boş, transfer bütçesi yanında böyle bir bütçe de ayırır artık kulüpler.

Bu Şenes Erzik haberi gibi kolpa bir haberdir bu basının yazdığı hiçbir şeye inanmam ben...

alıntı - Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Hakimi ve Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun eski Başkanı Türker Arslan, UEFA'nın şahıslara verilecek cezayı belirlemek için bu yola başvurduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"UEFA'nın, Yargıtay'ın şike suçundan ceza almış şahıslarla alakalı verdiği onama kararını görmek istemesinin altında bir tek neden var, söz konusu şahıslara verecekleri cezayı saptamak için bu yola başvurdular. UEFA, şike için ceza verirken kulüpler ve şahısları ayırmıştır. Kulüpler merak etmesin, herhangi bir ekstra ceza almayacaklar. Fenerbahçe ve Beşiktaş için verilen hükümler 1 iken 2, 2 iken 1 olmaz. Yalnızca dönemin yöneticileriyle alakalı bir hüküm verilecek, bunun için de Yargıtay kararının incelenmesi gerekecek, bu son derece normal."

UEFA'nın Yargıtay kararını incelemesinin ardından en geç bir ay içinde vereceği cezaları açıklayacağını öne süren Arslan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye Futbol Federasyonu, yargıtay kararını İngilizceye çevirtecek ve UEFA'ya ulaştıracak. Fakat UEFA, bununla yetinmeyecek. Kararın Türkçe yazılmış metnini de isteyip, kendileri de tercüme ettirecek. Benim öngörüm, en geç bir ay içerisinde şikeden suçlu bulunan şahıslar hakkında hüküm verecekler. Altını çizmekte fayda var, kulüplerin cezası kesinleşti, dolayısıyla yeni bir ceza almayacaklar." -

buradan anladığım: kulüpler şikeci yönetici transfer edip (bu yönde bir bütçe ayırıp) yurtiçinde şike yapıp zirveye oynayabilir, "Avrupa'ya gitmesem de olur" mantığıyla, sonuçta ceza belli, düşme falan yok, eksi puan yok.

kusra bakmayın yeri değil ama komik gerçekten. transfer falan boş, transfer bütçesi yanında böyle bir bütçe de ayırır artık kulüpler.

Atladığın konu şu.. bu olayda FB ve RTE olmasaydı TFF'de hepsini düşürürdü..

En iyi savunma nasıl hücumsa bence en iyi hücum da savunmadan başlar..Bir kere gerideki oyuncuların en az birinin ciddi tecrübesi olmalı...Pozisyon bilgisi olmalı..Önünde oynayan orta sahanın aklı devamlı savunmada kalmamalı bkn.z Melo adam resmen stoperlerin arasında kalıyor.. Artı tecrübeli oyuncu ne kadar kazma olursa olsun topu iyi kullanır.Hele tekniği vasatın üstüyse Melo kale ağzına kadar gelip top almaz dolayısıyla enerjisini verimli kullanır..

Az gol yiyoruz ama vasat savunmacılarımız yüzünden orta saha oyuncularımızı verimli kullanamıyoruz..

Katılmıyorum diyemem, zira mantıklı. Ancak bence kadro istikrarının sağlanamaması ve sisteme dair yapılan değişiklikler bence ana sebep.

Dany'den once Cedju gitmeli.Hatta suan hemen yollamassak inanilmaz bi hata yapariz,hala piyasasi varken.En kotu kiralik biyerlere gitmeli.Benim aklimda jinmastikciler var oraya opsiyonlu kiralik gonderelim,onlarda stoper ariyor direk Istanbulda olan adam kolay olur Cedju bunlara yeter..

Yoksa bu adam sene sonuna kadar Ztk haric formayi zor gorur.Yeni stoper gelcek diyoruz napacaz biz bu adami hala piyasasi varken gonderilmeli yoksa sene sonu 1.5-2 milyona zor satariz.

beklenen haberi htspor yapmış , 139 milyon tele hesaplamış 8 transferden

Çeptalk

örnekler çoğalıp gider sen bir örnek verırsın böyle bi transfere ben cevap verırım sonra ben bı ornek verırım uzar gider senın soyledgınde mantıksız degıl tabıkı ama sezon ortası stoper gibi bır mevkı ıcın ve senın degıne göre de en ıyı oyuncuları ıcın bukadar kakalama derdıne dusmelerı benı bıraz karamsar yapıyor ama ustune basa basa soyluyorum dikkatlıce alıcı gözüyle hıc ızlemedım futbolcunun futboluna olumlu yada olumsuz bır elstırıde asla buunmuyorum cunku bılmıyorum..... bana braz manidar geldi renktas neyse inş hayırlıysa olur ve defasn sıkıntımıza bır nebze de olsa katksıısı olur ve bu sıkıntıda çözlür.

Çoğundan iyidir Astori. Italya milli takım oyuncusu ve gayet iyi bir oyuncu.

Zaten Mancini'nin ilk tercihi. Italyan stoperden zarar gelmez.

Sol ayaklı, sert, sağlam oyuncu Astori

tamam kadir onur dinçerin yazını okuyarak fikrimi değiştiriyorum demekki bilmediğimiz bazı sebeblerden dolayı satılıyormuş olabilir kabul edilebilinir kakalamak değilmiş...

mancını gıbı klas ve calıskan bır teknık dırektor takımın basına gecınce ıkı yılda gelen ıkı sampıynluga karsı takıma ne kadar basarız bır polıtıka sonucu yeteneksız ve gereksız yanlış trasferlerın nasıl yapılmış olduğunu daha net gorduk ....sırf transfer donemının kısa olmasına karsın bu kadar akıllıca hareket ettıgı ıcın cok buyuk saygı duyuyorum mancınıye.....

sene sonu torpıllı yetenek yoksunu takıma yakışmayan admları da gonderecektır emınım...

Çoğundan iyidir Astori. Italya milli takım oyuncusu ve gayet iyi bir oyuncu.

Zaten Mancini'nin ilk tercihi. Italyan stoperden zarar gelmez.

Sol ayaklı, sert, sağlam oyuncu Astori

bu yazından sonra yemin ediyorum yüreğime biraz olsun su serptin renktas harbiden bak mutlu oldum simdi :)

Aradaki fark şu. Ekonomik denge.

Paranın şimdi bilançoya yazılmasıyla gelecek sezon yazılması arasında büyük fark var.

Bilançoyu da geç, şimdi alırsan bonservis için ödemeyi şimdi yaparsın, sezon sonu alırsan sezon sonu yaparsın. Böyle bir imkân varken kullanmak gerek.

Yalan haber uefa'nın yöneticilerle ne işi olabilir zaten adamlr Türkiye de ceza alıyorlar azizin başkanlığı düşecek vs. Uefa'nın ilgilendiği ve ceza verme gereksinimi duyacağı tek şey takımlar çünkü bu süreçte ceza almayan tek oluşum takımlar bu yüzden haber yalan ayrıca eğer takımlara ceza verilmezse bugüne kadar şikeden ceza yemiş takımların alayı itiraz ederler haklı olarak geçiniz böyle haberleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt