Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Acayip gol yeriz..
O defanslami?
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip gol yeriz..
konu dışı kusra bakmayın ama böyle bir haber dolaşıyor:
alıntı - Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Hakimi ve Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun eski Başkanı Türker Arslan, UEFA'nın şahıslara verilecek cezayı belirlemek için bu yola başvurduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
"UEFA'nın, Yargıtay'ın şike suçundan ceza almış şahıslarla alakalı verdiği onama kararını görmek istemesinin altında bir tek neden var, söz konusu şahıslara verecekleri cezayı saptamak için bu yola başvurdular. UEFA, şike için ceza verirken kulüpler ve şahısları ayırmıştır. Kulüpler merak etmesin, herhangi bir ekstra ceza almayacaklar. Fenerbahçe ve Beşiktaş için verilen hükümler 1 iken 2, 2 iken 1 olmaz. Yalnızca dönemin yöneticileriyle alakalı bir hüküm verilecek, bunun için de Yargıtay kararının incelenmesi gerekecek, bu son derece normal."
UEFA'nın Yargıtay kararını incelemesinin ardından en geç bir ay içinde vereceği cezaları açıklayacağını öne süren Arslan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Türkiye Futbol Federasyonu, yargıtay kararını İngilizceye çevirtecek ve UEFA'ya ulaştıracak. Fakat UEFA, bununla yetinmeyecek. Kararın Türkçe yazılmış metnini de isteyip, kendileri de tercüme ettirecek. Benim öngörüm, en geç bir ay içerisinde şikeden suçlu bulunan şahıslar hakkında hüküm verecekler. Altını çizmekte fayda var, kulüplerin cezası kesinleşti, dolayısıyla yeni bir ceza almayacaklar." -
buradan anladığım: kulüpler şikeci yönetici transfer edip (bu yönde bir bütçe ayırıp) yurtiçinde şike yapıp zirveye oynayabilir, "Avrupa'ya gitmesem de olur" mantığıyla, sonuçta ceza belli, düşme falan yok, eksi puan yok.
kusra bakmayın yeri değil ama komik gerçekten. transfer falan boş, transfer bütçesi yanında böyle bir bütçe de ayırır artık kulüpler.
Kolombiyalı,94 doğumlu bir stoper,gelecek vaadettigi söyleniyor,hic izlemedim...
videodan izlediğim kadarıyla tek müdahalelelik adam aldı aldı alamadı pozisyon veren bır stoper gibi gorunuyor altını cızıyorum videodan izlediğimi soyluyorum tespitim yanlışssa affola( ama güçlüye de benziyor baya )
O defanslami?
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru söylemiş ama tam anlatamamış. Fener uefada kendi turnufuları ilgili cezayı kesti ve fazlası gelmez oraya bağlı ama yerler ceza konusunda durum farklı . Ya kümeye düşecek yada ülkece ceza yiğecez tff görevi kötüye kunlandı diye.
astori yattı sportif direktörleri kalacak dedi
astori yattı sportif direktörleri kalacak dedi
böyle birşeyi kimse göze alamaz, yok o kadar da değil, o zaman futbol yasaklansın Türkiye'de, daha mantıklı. Sonuçta amaç Avrupa.
Doğru söylemiş ama tam anlatamamış. Fener uefada kendi turnufuları ilgili cezayı kesti ve fazlası gelmez oraya bağlı ama yerler ceza konusunda durum farklı . Ya kümeye düşecek yada ülkece ceza yiğecez tff görevi kötüye kunlandı diye.
Acayip gol yeriz..
balanta kim?
engin gitmemiş miydi? ( en sağdaki göbekli)Takımımızın son idmanından bir kare
![]()