Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal hükümet yalakası olsa 6 ay önce stadın tapusunu almıştık. Ünal Aysal hükümet yalakası olsa sermaye arttırımı ile ilgili ha bire sıkıntı çıkarmazlardı. Ve daha bilmediğimiz bir sürü konu.

Fikret Orman hükümet yalakası olduğu için İnönü Stadının altında tarihi eserler çıkınca İnşaat'ı durdurmadılar.

Yalakalık yaptığımızı söyledim? Susuyoruz sadece. Bize dokunmayan yılan bin yaşasın misali. Yalakalık yok burda . UA da yaptığını kimse söyleyemez.

Konsantre oldum, yoğunlaştım ve sadece Salihi (hem de beleş falan değilken) neden aldığımızı düşündüm. Yok, hiç bir mantığı yok.

Mancininin emri ile oldugu soyleniyor ama aklim almiyor. Sabriye 3.ligde oynayamaz diyen mancini hangi akla hizmet salihi alir.?

Galatasaray wil akkoord gaan met een vertrek van Burak Yilmaz. De 28-jarige spits, die in 46 wedstrijden 34 keer scoorde voor Aslan, is nog een doelwit van Atlético Madrid. De Spanjaarden zouden tot vijftien miljoen euro willen gaan voor de Turk en voorzitter Ünal Aysal lijkt dit keer wel ‘ja’ te willen zeggen tegen een deal. Burak ligt nog tot volgend jaar zomer vast in Istanbul. (El Mundo Deportivo)

Verildimi bilmiyorum ama A.Madridin Burak icin 15m euroya kadar cikacagini yazmislar.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

oy potansiyeli herşeyi değiştirir. devleti indirelim demiyoruz ki.. hakkımız olanı vermeyip böyle süründürlerse bi yerde patlar bu..

Oy potansiyeli sadece İstanbul odaklı kalır. Anadolu'da oy potansiyeli değişmez. Baksana hırsızlık yapıldı, Anadolu'da değişen bir şey yok.

Hakkımız olanı alalım ama maalesef burası Türkiye. Yalakalık yaparsan bu ülkede her şey mümkün.

Guarin geliyor sanırım.

Inter yönetimi Juve'ye göndermek istemiyormuş, Juve de Vucinic'i vermekten vazgeçmiş diye haberler dönüyor.

Galatasaray wil akkoord gaan met een vertrek van Burak Yilmaz. De 28-jarige spits, die in 46 wedstrijden 34 keer scoorde voor Aslan, is nog een doelwit van Atlético Madrid. De Spanjaarden zouden tot vijftien miljoen euro willen gaan voor de Turk en voorzitter Ünal Aysal lijkt dit keer wel ‘ja’ te willen zeggen tegen een deal. Burak ligt nog tot volgend jaar zomer vast in Istanbul. (El Mundo Deportivo)

Verildimi bilmiyorum ama A.Madridin Burak icin 15m euroya kadar cikacagini yazmislar.

Sezon sonuna kadar burak kalmalı bence. Şimdiden anlaşılsın sezon sonunda drogba da gider zaten o paralarla sağlam bi santrafor alınabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guarin geliyor sanırım.

Inter yönetimi Juve'ye göndermek istemiyormuş, Juve de Vucinic'i vermekten vazgeçmiş diye haberler dönüyor.

ozman o genç çocgu gözden cıkarıp danylede yollar ayrılaraka kontenjan acılıcak gibi gelityor bana

Kardes birsey sorucam yeri degil belkide ps4 aldim. Ps3 oyunlarimi mesela fifayi para odemeden ut ile birlikte ps4e upgrade edebiliyormuyum. Donanimhabere falan baktim ama pek birsey bulamadim.

Assassin's Creed, Nba 2K14 ve Battlefield 4 upgrade edilebiliyordu. AC'nin tarihi geçti. 2K14 ve BF 4 Mart sonuna kadar upgrade edilebiliyor.

Mancininin emri ile oldugu soyleniyor ama aklim almiyor. Sabriye 3.ligde oynayamaz diyen mancini hangi akla hizmet salihi alir.?

Yok abicim, Mancini elimizdekilerden daha kazma bir adamı niye aldırsın yahu, kaldı ki bence Mancini Salihi izlememiştir, tanımıyordur bile. Klupteki birkaç işgüzarın işidir, Mancini de para sizin abi madem iyi diyorsunuz alın o zaman deneyelim demiştir. Ama biraz pahalı bir deneme oldu.

UEFA'ya yeni listeyi bildirmek için son tarih ne zaman?

Ne 15'i abicim 8-10 versinler hiç vakit kaybetmeden satalım, onun 1-2'sine de büyük baş sürüsü alıp kurban keselim.

Oy potansiyeli sadece İstanbul odaklı kalır. Anadolu'da oy potansiyeli değişmez. Baksana hırsızlık yapıldı, Anadolu'da değişen bir şey yok.

Hakkımız olanı alalım ama maalesef burası Türkiye. Yalakalık yaparsan bu ülkede her şey mümkün.

Gençlerden çok oy kaybeder anadoludada. 40-45 yaş üzerine çok zor bişeyler öğretirsin bildiklerinden şaşmazlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt