Mirza Osmanoğlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2014
- 950
- 0
- 586
ben ilk merci fifa mi dedim?
Fifa'ya gerek duymadan gerekli islemleri yapabilir uefa..
Bu şekil ifade kullandığın için söylüyorum kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ilk merci fifa mi dedim?
ya gençler şimdi kafam karıştı.. resmi siteye bakıyorum alındığı söylenen bir çok oyuncu yok.. dany hala kadroda görünüyor..
endoğan adili ne oldu şimdi aldık mı? manisa'dan bi genç vardı, alındı mı, yoksa dedikodu muydu?
insanlık namına birisi kimleri aldık yerli ve yabancı olarak şuraya özet geçebilir mi? kesin biten transferler hangileri?
Bunu bjk'nin falan isteyeceğini sanmıyorum. O zaman yakarlar o TFF binasını. Galatasaray, Bursa ve Ts taraftarları birleşip yakarlar.. Ama bizim hükümet yalakası uA bişey yapar mı orası mechul. Anca twittirda TT yapma derdindeler..
U hukumet yalakası değil. Bu konularda susmaları yönetimden iletildi ve rica edildi nedenide amlatarak. Arena stadın teslimatıhı daha alamadık unutmayın. Catı konusuda var ve saire. Bu hukumete ters düşersek işler karma corman olur k arena acılışındaki protestolar bir çok komuda zorluk cektirdiler bize zaten.
--------- Muslera -----------
---- G.Zan-Astori-Semih----
Salih --Selçuk--Melo -- A.Telles
Hajrovic-----------------Snıjder
-------------Burak -------------
Naçizhane 11 im . İş yapar mı renktaşlar ?
U hukumet yalakası değil. Bu konularda susmaları yönetimden iletildi ve rica edildi nedenide amlatarak. Arena stadın teslimatıhı daha alamadık unutmayın. Catı konusuda var ve saire. Bu hukumete ters düşersek işler karma corman olur k arena acılışındaki protestolar bir çok komuda zorluk cektirdiler bize zaten.
Muslera Salih Semih Koray Telles Melo Selçuk Emre Sneijder Burak Drogba --- Hajro'da yedek.
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korkarak nereye kadar gidebilir ki? Cesaretleri var mı stadı elimizden almalarına! Bence sadece tehdit ederler.. Üzerimize fazla gelirlerse işler kötüye gider. Bu konuda yönetime çok kızıyorum. Keşke o arsayı kendimiz değerlendirip kendimize özel bir stad yapsaydık. Çok daha güzelini yapardık bence.