Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya gençler şimdi kafam karıştı.. resmi siteye bakıyorum alındığı söylenen bir çok oyuncu yok.. dany hala kadroda görünüyor..

endoğan adili ne oldu şimdi aldık mı? manisa'dan bi genç vardı, alındı mı, yoksa dedikodu muydu?

insanlık namına birisi kimleri aldık yerli ve yabancı olarak şuraya özet geçebilir mi? kesin biten transferler hangileri?

Manisali'yi aldik, Endogan hala pasaport bekliyor galiba, Dany de yeni stoperin gelmesini bekliyor. Stoper alamazlarsa yollamayacaklar galiba.

Bunu bjk'nin falan isteyeceğini sanmıyorum. O zaman yakarlar o TFF binasını. Galatasaray, Bursa ve Ts taraftarları birleşip yakarlar.. Ama bizim hükümet yalakası uA bişey yapar mı orası mechul. Anca twittirda TT yapma derdindeler..

U hukumet yalakası değil. Bu konularda susmaları yönetimden iletildi ve rica edildi nedenide amlatarak. Arena stadın teslimatıhı daha alamadık unutmayın. Catı konusuda var ve saire. Bu hukumete ters düşersek işler karma corman olur k arena acılışındaki protestolar bir çok komuda zorluk cektirdiler bize zaten.

Guarin twitter'dan fena sallamış Inter yönetimine. Ben ayrılmak istemiyordum zorla satmaya kalkıştınız bundan sonra taraftarlar hep kalbimde olacak falan demiş.

Bugün artık Juve'ye veya başka takıma gitmezse bize gelmesi yüksek ihtimal bence.

Bu arada salih'e yine dünya kulüpleri 500 milyar oyro artı transfer olacağı ülkenin anahtarlarını teklif etmişler.

U hukumet yalakası değil. Bu konularda susmaları yönetimden iletildi ve rica edildi nedenide amlatarak. Arena stadın teslimatıhı daha alamadık unutmayın. Catı konusuda var ve saire. Bu hukumete ters düşersek işler karma corman olur k arena acılışındaki protestolar bir çok komuda zorluk cektirdiler bize zaten.

Hocam yanlış anlamasan bişey soracam.Türkçen kötümü yoksa klavyende mi bir sorun var?

Korkarak nereye kadar gidebilir ki? Cesaretleri var mı stadı elimizden almalarına! Bence sadece tehdit ederler.. Üzerimize fazla gelirlerse işler kötüye gider. Bu konuda yönetime çok kızıyorum. Keşke o arsayı kendimiz değerlendirip kendimize özel bir stad yapsaydık. Çok daha güzelini yapardık bence.

Ünal Aysal hükümet yalakası olsa 6 ay önce stadın tapusunu almıştık. Ünal Aysal hükümet yalakası olsa sermaye arttırımı ile ilgili ha bire sıkıntı çıkarmazlardı. Ve daha bilmediğimiz bir sürü konu.

Fikret Orman hükümet yalakası olduğu için İnönü Stadının altında tarihi eserler çıkınca İnşaat'ı durdurmadılar.

İzet'in lisansı çıkmış ama lisansta bile mesaj var.

İsviçre (SUI) vatandaşı olarak verilmiş. Yani Bosna kökü ile Türk yapamazsın diyorlar resmen. Ulan adam Bosna Hersek milli takımnda oynuyor. Ne Isviçre uyruğundan bahsediyorsunuz siz.

Muslera Salih Semih Koray Telles Melo Selçuk Emre Sneijder Burak Drogba --- Hajro'da yedek.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha biz Sabriden kurtulamamıştık bir de Salih çıktı başımıza yahu bu Salihi hangi özelliğinden dolayı beke yazıyosunuz hala anlayamadım. O zaman Gkhan Zanı sağ bek oynatsaydık ne gerek vardı 2.5 muero vermeye.Bence aynı performansı gösterirler. Boş transfer, alanların mantığını çözemedim.

Korkarak nereye kadar gidebilir ki? Cesaretleri var mı stadı elimizden almalarına! Bence sadece tehdit ederler.. Üzerimize fazla gelirlerse işler kötüye gider. Bu konuda yönetime çok kızıyorum. Keşke o arsayı kendimiz değerlendirip kendimize özel bir stad yapsaydık. Çok daha güzelini yapardık bence.

Daha güzelini yapmak için bir sürü izin gerekecek kardeşim. Bu izinleri almak için yalakalık yapacaktın. Bu işler göründüğü gibi basit değil maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt