Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla oyuncu hakkında bir bilgim yok ama eğer Mancini'nin istediği bir oyuncuysa da rano-astori-doria üçlüsünün ardından geldiği kesin.Bu üçüyle ciddi ilgilendik olmayınca bunu aldık.

Bana mantıklı geldi, yoksa bizim yönetimden kimin haberi olur da gidip oralardan topçu getiririz.Ha belki scoutların da işi olabilir ama Mancini'nin onayı alınmıştır mutlaka.

mancini ye sordular bugün gülümsedi. gelsin sonra konuşuruz dedi. umarım scout + yönetim önermesi olmaz.

Burakkkkkkkkkkkkkkkkk :D

BfgZKTcIAAI2ThC.jpg:large

namaza durmus müslüman kardeşimiz.

Gökhan Zan'ın müzmin sakat olduğu transfermarkt'dan bile belli.

Aydına kırık sakatlığı

Chedjou'ya bel sakatlığı

Oğuzhana metakarp kırığı yazıyor.

Gökhan Zan'a ise,bilinmeyen sakatlık :D

yahu agalar pasalar, canlarim cigerlerim, kafayi yiyecegim biri beni aydinlatsin. Yahu bu Melo niye Milli Takim'a cagirilmiyor. Scolarinin kafasina turp sıkayım. Yer yüzünde her Milli Takimda oynar bu formuyla, abartmiyorum.

Ranocchia gelse ya la bir son dakika süprizi olsa da.

Bu arada Chedjou'nun sezonu kapattığından falan bahsedilmişti,ne kadar doğrudur bilinmez.

Eğer doğruluk payı varsa,Chedjou'yu da bi yerlere kiralık kaydıralım,yer açılsın.

yahu agalar pasalar, canlarim cigerlerim, kafayi yiyecegim biri beni aydinlatsin. Yahu bu Melo niye Milli Takim'a cagirilmiyor. Scolarinin kafasina turp sıkayım. Yer yüzünde her Milli Takimda oynar bu formuyla, abartmiyorum.

Çağırılır bence. Ama Scolari'yi sevmem hiç nedense itici geliyor antipatik şey

Mustafa Özel Tv'de,beyaz tv'yi açın :D

Ahmet çakar benden özür dilemeden davamı geri çekmem diyor.

Mustafa Özel, Fernandeze tekme atan adam bu arada :trollfacce.gif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt