Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Burdisso'nun twitter'daki fotoğraflarına bakarsanız karı-kız götüren, içki fotoğraflarını koymaktan çekinmeyen bir tip olduğunu görürsünüz. 6 aylık kiraya gelen ve bu taraklarda bezi olan bir adamdan bize hayır gelir mi; endişeliyim.

Beyler Burdisso'nun twitter'daki fotoğraflarına bakarsanız karı-kız götüren, içki fotoğraflarını koymaktan çekinmeyen bir tip olduğunu görürsünüz. 6 aylık kiraya gelen ve bu taraklarda bezi olan bir adamdan bize hayır gelir mi; endişeliyim.

Topunu oynadıktan sonra gerisi teferruat benim için.

6 ay bile değil 4 aylığına arjantinden adam getiriyoruz

buda kötü sayılkmıycak bir yazı haklısn kardesım endişelendim şimdi :(

O fotoğrafların 10 katı benim profilimde de var.Haftada 3 maça çıkıyorum,tık demedim daha.Performansım tavan :)

Şaka bir yana,adamın 2 fotosu var öyle.O kadar da yaşasın,ben bir sakınca görmüyorum.

Biz kadro dışı kalmış ve bir aydır oynamayan adamı alıyoruz etik olmuyor haftaya takımıyla maç yapıcaz diye. Kargalar Cenk'i sene sonu için alıyor ve haftaya kargalara karşı oynayacak süper transfer. Yemişim sizin etik anlayışınızı.

yahu agalar pasalar, canlarim cigerlerim, kafayi yiyecegim biri beni aydinlatsin. Yahu bu Melo niye Milli Takim'a cagirilmiyor. Scolarinin kafasina turp sıkayım. Yer yüzünde her Milli Takimda oynar bu formuyla, abartmiyorum.

2010 dünya kupasında kritik hata yapmışda. O hatadan son sildiler hata vatan haini eiyenler bile oldu ülkesinde. Sabri gibi biraz aslında. Ismi çıkmış 8e inmez bidaha 7ye. Işi zor maalesef. Daha iyi olursa ve şampionlar liginde belki şöyle yarı final görüp etkili oynarsa o zaman scolari oriske girer ve brezilyada da kmse sesini çıkartmaz

''Vaamos!! the best news of the summer!!! so a guy bloodless caracúlico outside time and space, and the worst that I saw by the ninja Cellay.

Best Turkey so we do not see anymore.''

''this little bitch was not going to go to the bank and so better go and between some money.''

''If the Turks pay 3 million Turkish Burdisso received
yao.png
''

''It can not be, as they will sell it to Burdisso? Of the best central Argentine football.

trollf.png
''

''Excellent. That this is far donkey can never be seen as a bad thing, even with this pitiful Boca we are seeing ... ''

:(

O fotoğrafların 10 katı benim profilimde de var.Haftada 3 maça çıkıyorum,tık demedim daha.Performansım tavan :)

Şaka bir yana,adamın 2 fotosu var öyle.O kadar da yaşasın,ben bir sakınca görmüyorum.

Kiralık olduğu için adapte olamayabilir demeye çalışıyorum. Jo'yu hatırlarsınız. Hem bizim medya bu adamı yer bitirir bu şekliyle.. İnşallah yanılırım ama hiç içime sinmedi bu herif.

2010 dünya kupasında kritik hata yapmışda. O hatadan son sildiler hata vatan haini eiyenler bile oldu ülkesinde. Sabri gibi biraz aslında. Ismi çıkmış 8e inmez bidaha 7ye. Işi zor maalesef. Daha iyi olursa ve şampionlar liginde belki şöyle yarı final görüp etkili oynarsa o zaman scolari oriske girer ve brezilyada da kmse sesini çıkartmaz

Bir hatayla hain ilan ediyolarsa Volkan yarması onlarda olsa İsa heykelinden sallandırırlardı

30 dakikalık videosuna göre analizim şu. Adam agresif, ayağına hakim, hızlı sayılır, kafa toplarında etkili, rakip kaledeki karambol toplarını seviyor.

Karı kız götürmeyen futbolcu mu var renktaş? Önemli olan sahada ne yapacağı. Zaten Burdisso tutmasa da pek önemli değil. Sezon sonu nasılsa oraya üst düzey bir oyuncu alınacağını düşünüyorum. Devre arası 8-10 milyon gibi paralar harcamak doğru olmazdı stopere. Çünkü sezon sonu aynı oyuncuları hatta daha iyilerini çok daha uygun bir fiyata alabiliriz. Burdisso iyi çıkarsa ne ala. Çıkmazsa da aslanlar gibi Koray-Semih ikilisi devam eder. Gerektiği zaman Ceyhun'u da kullanabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt