Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor Bourceanu ya teklifte bulunmuş (Alexandru Bourceanu - Oyuncu profili - transfermarkt.tr )

-articles_29439_37159.jpg

Geçenlerde çalıştığım yere Chp'li belediye başkan adayı geldi. Projelerini anlattı, hedeflerini açıkladı. Konu hırsızlığa geldi. Bir şeyler anlattı. Aradan 5 dakika geçti, çalışma arkadaşlarımdan biri '' Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluğu ne olacak? '' dedi. Başkan adayı '' Kem küm '' etti ve hemen ayrıldı.

Aslında siyaset danışıklı dövüştür. Sen bakma; birbirlerine kızarlar, laf atarlar, gider yaparlar. Ama bizim göremeyeceğimiz şekilde can ciğer dost şekilde yemek yerler, çay içerler.

Zaten bütün yasalar bütün savaşlar bütün ülkeler dünyada ki bir grup aileyi korumak ve zengin etmek için..

Önerimi yapmıştım, birkaç mesaj öncesinde. Ama boşver bakma, senin muhabbetin seviyesizleşmeye başladı. Fikirlerin sana, fikirlerim bana.

Seviyeden bahsedene bak armut marmut çok seviyeli mesajdı hakikaten.

Burakin kramponuna değişmem Drogbayi diyen adama laf anlatmaya calisiyoruz :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet yillik 4M kazaniyor ne anlatiyorsun bana? İmza parasi yillik kazancimi. Allah allah

evet imza parası birkere verilir sözleşme yenilerken imza parası vermezsin yani daha ekstra para vermeyiz drogba efendiye şunuda söyliyim drogba bitmiş artık galatasaray gibi hedefleri olan bir takım daha genç daha diri ne bilim mario jardel gibi bir gol makinası getirirsin o parayı verirsin anlarımda reklam yapsın diye drogbaya bu para çok yani haksızmıyım?

Sakin olun ya. Duyum falan olmayınca ottan boktan mevzularla birbirinize giriyorsunuz.

Muslera

Eboue Semih Ranocchia Telles

Selcuk Melo Guarin

Sneijder

Burak Drogba

Sampiyonlar Ligi kadrosu su sekilde olur herhalde.

Chedjou ve Hajrovic disarida kalir.​

Bonservissiz drogba gelmiş yaptıkları muameleye bakın

Sent from my iPhone using Tapatalk

-------------Muslera-------------

Koray---Semih---Yabanci---Telles

-------Melo--------Selcuk-------

-------------WES---------------

Burak------------------------Hajro

------------Drogba---------------

gayet iyi bence

Burak'ı ben de beğenmiyorum. Ama yabancı sınırının olduğu bir ülkede Burak'ı satacaksan yerini doldurman lazım.

evet imza parası birkere verilir sözleşme yenilerken imza parası vermezsin yani daha ekstra para vermeyiz drogba efendiye şunuda söyliyim drogba bitmiş artık galatasaray gibi hedefleri olan bir takım daha genç daha diri ne bilim mario jardel gibi bir gol makinası getirirsin o parayı verirsin anlarımda reklam yapsın diye drogbaya bu para çok yani haksızmıyım?

Drogbaya yine 4M vermezler zaten ama ilk geldiğinde 4M verilmesi normaldi parasinida fazlasıyla cikardi zaten Riera 3.5 aldiği yerde Drogbanin ücretini konuşmaya gerek yoktu.

Ya o ne be? Transferin kitabini Atletico yaziyor serefsizim.

David Villa´yi 5 Milyon´a aldilar, simdi de Diego´yu 1.5 Milyon´a aliyorlarmis ya. Peh.

Fatih Demireli ‏@FatihDemireli1 Min.

Kicker'in bilgilerine göre Diego'nun bonservisi 1,5 Milyon Euro. Iyi is Atletico adina.

Burakin kramponuna değişmem Drogbayi diyen adama laf anlatmaya calisiyoruz :)

Ya Umutsu bırak bu işleri bilmiyordum öğrendim de geç. Rezil olmazsın merak etme ya..

Yazdığım mesajı da başından sonundan kırpıp aklınca hedef gösteriyorsun. He öyle dedim herkes de bana saldırdı, futbol cahiliyim e ne olacak yani :)

Sağ beke stopere yazacak adam bulamıyoruz hala Burak'ı kes Drogba'yı tek forvet oynat muhabettine devam edin ne diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt