Drogba senelik 4.5 aliyor hala bos muhabbetler pesindesin
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamuyu Aydınlatma Platformu
Benim boş muhabbetimi kovalayacağına oku da bilgilen. İmza paralarına sen sponsor oldun herhalde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba senelik 4.5 aliyor hala bos muhabbetler pesindesin
Geçenlerde çalıştığım yere Chp'li belediye başkan adayı geldi. Projelerini anlattı, hedeflerini açıkladı. Konu hırsızlığa geldi. Bir şeyler anlattı. Aradan 5 dakika geçti, çalışma arkadaşlarımdan biri '' Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluğu ne olacak? '' dedi. Başkan adayı '' Kem küm '' etti ve hemen ayrıldı.
Aslında siyaset danışıklı dövüştür. Sen bakma; birbirlerine kızarlar, laf atarlar, gider yaparlar. Ama bizim göremeyeceğimiz şekilde can ciğer dost şekilde yemek yerler, çay içerler.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
Benim boş muhabbetimi kovalayacağına oku da bilgilen. İmza paralarına sen sponsor oldun herhalde?
Önerimi yapmıştım, birkaç mesaj öncesinde. Ama boşver bakma, senin muhabbetin seviyesizleşmeye başladı. Fikirlerin sana, fikirlerim bana.
Evet yillik 4M kazaniyor ne anlatiyorsun bana? İmza parasi yillik kazancimi. Allah allah
Evet yillik 4M kazaniyor ne anlatiyorsun bana? İmza parasi yillik kazancimi. Allah allah
evet imza parası birkere verilir sözleşme yenilerken imza parası vermezsin yani daha ekstra para vermeyiz drogba efendiye şunuda söyliyim drogba bitmiş artık galatasaray gibi hedefleri olan bir takım daha genç daha diri ne bilim mario jardel gibi bir gol makinası getirirsin o parayı verirsin anlarımda reklam yapsın diye drogbaya bu para çok yani haksızmıyım?
-------------Muslera-------------
Koray---Semih---Yabanci---Telles
-------Melo--------Selcuk-------
-------------WES---------------
Burak------------------------Hajro
------------Drogba---------------
gayet iyi bence
Burakin kramponuna değişmem Drogbayi diyen adama laf anlatmaya calisiyoruz
Ya o ne be? Transferin kitabini Atletico yaziyor serefsizim.
David Villa´yi 5 Milyon´a aldilar, simdi de Diego´yu 1.5 Milyon´a aliyorlarmis ya. Peh.
Fatih Demireli @FatihDemireli1 Min.
Kicker'in bilgilerine göre Diego'nun bonservisi 1,5 Milyon Euro. Iyi is Atletico adina.