- 27 Haziran 2009
- 7.926
- 2.630
- 2.418
Müthis hocam müthis.
Hic düsünme.
Gesendet von meinem Xperia Z1
ama işte xperia z'in radyosu var, xperia z1'in radyosu yok oda düşündürüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthis hocam müthis.
Hic düsünme.
alacağım da, özellikle su geçirmeme olayı cazip geliyor
Aynen. Cok rahat sekilde suyun altina tutyorum telefonu, temiz tutma amaciyla.
Ama performans acisindan da ayni sekilde muazzam.
ama işte xperia z'in radyosu var, xperia z1'in radyosu yok oda düşündürüyor
Neden kaldırmayacakmış ? Elazığ maçında en azından 45 dk. oynasa ne kaybederdik adamı söver gibi 85'te oyuna aldı... Dünkü maçta 18'e alsa 5-0'dan sonra oyuna soksa ne kaybederdik..Geçin bu işleri madem orası rotasyon kaldırmıyor elimizde Ceyhun var-Yekta var-İbrahim Coşkun var-Emre Çolak var var oğlu var bu çocuğu niye aldık takıma bozuk para gibi harcamak için mi ? Manciniye son dönemde kızdığım tek olay bu..Salihle aynı zamanda geldiler Salih her daim şans buldu Umut'a bu şansı bir türlü vermedi umarım kupada 90 dk. izleriz Umut Gündoğan'ı en azından kötüyse de biz de denemiş oluruz (ki ben çok umutluyum o elemandan)
Store dan indir veya Browser ile radyo sitelerine gir.
Store dan indir veya Browser ile radyo sitelerine gir.
Chedjou'nun artık kolay kolay 6 yabancı arasına gireceğini sanmıyorum. O yüzden gitmek isteyebilir. Dünya kupası var çünkü. Her ne kadar yeri banko olsa da, oraya formda gitmek ister.
o değilde boca taraftarı, biz dany'i beşiktaşa yollarken nasıl seviniyorsak bu adam için öyle seviniyolar bize yolladıkları için şu defans konusunda harbi sağlam eleştircem yönetimi
acaba son dakika yön değiştirme olur mu stoper de :/
o değilde boca taraftarı, biz dany'i beşiktaşa yollarken nasıl seviniyorsak bu adam için öyle seviniyolar bize yolladıkları için şu defans konusunda harbi sağlam eleştircem yönetimi