Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2014/02/03-02-danyyy.jpg

Dany’den o habere yalanlama!

Beşiktaş'ın yeni transferi Dany Nounkeu, transfer süreci ve hedefleri ile ilgili konuştu.

Beşiktaş’ın Galatasaray’dan kiralık olarak renklerine bağladığı Dany Nounkeu, BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Dany, sezon sonunda Galatasaray’a geri dönmek istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylerken, siyah-beyazlılardan gelen teklifi düşünmeden kabul ettiğini ifade etti.

İşte Dany’nin açıklamaları…

“TEKLİFE HEMEN ‘EVET’ DEDİM”

“Bugün benim için bir adaptasyon günü. Bu adaptasyon süreci şu anda benim için iyi gidiyor. Burada olmak çok büyük bir gurur. Futbolda her şey mümkün. Bazen beklentilerinize karşılık alıyorsunuz, bazen alamıyorsunuz. Menajerim Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğini söylediğinde hiç tereddüt etmedim. Bu kulübün büyük bir taraftar topluluğu var. Teklife hemen ‘evet’ dedim.”

“BILIC BÜYÜK BİR HOCA”

“Bilic çok büyük bir hoca. Daha önce onunla çalışmadım ama Hırvatistan ile başardığı işleri hepimiz biliyoruz. Her oyuncu böylesine teknik direktörlerle çalışmak ister.”

“SEZON SONUNDA NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ”

“Bugün itibariyle Beşiktaş’ın oyuncusuyum ve çok iyi temsil etmem gerekiyor. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz. Şu anda Beşiktaş’ın başarısı için odaklanacağım. Burada katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım.”

“G.ANTEP KARŞISINDA FAVORİYİZ”

“Gaziantepspor’a karşı önemli bir maç oynayacağız. Sıkı bir maç olacak. İki takımın da özgüveni oldukça yüksek. Çok sıkı bir şekilde odaklanmalıyız. Kağıt üzerinde favori biziz ve bunun karşılığını vermeye çalışacağız.”

“BU FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM”

“Beşiktaş taraftarları şunu iyi bilsin, medyada çıkan spekülatif haberlere itibar etmesinler. Transfer döneminin başlangıcından bu yana birçok şey yazıldı. Haberde, sezon sonunda G.Saray’a dönme yönünde bir niyetim olduğu söyleniyor. Böyle bir mülakat kesinlikle olmadı. Ben buradayım ve bu forma için savaşacağım. İnanıyorum ki iyi bir dönem geçireceğiz.”

“%100′ÜMÜ VERECEĞİM”

“Her oyuncu 12. adamın desteğini yanında hissetmek ister. Türkiye’de uzun süredir oynuyorum ve beni iyi tanıdıklarını düşünüyorum. Şunu bilsinler, burada her maç %100′ümü vermeye çalışacağım.”

sporx

Aynen. Cok rahat sekilde suyun altina tutyorum telefonu, temiz tutma amaciyla.

Ama performans acisindan da ayni sekilde muazzam.

Gesendet von meinem Xperia Z1

ya ben biraz sakarım :D su içine düşürürüm falan kar ve su birikintisi içine düşmekte olan telefonuma vole çekmişliğim var :D hep çizik doldu, masaya falanda su vs döken biriyim :D

Neden kaldırmayacakmış ? Elazığ maçında en azından 45 dk. oynasa ne kaybederdik adamı söver gibi 85'te oyuna aldı... Dünkü maçta 18'e alsa 5-0'dan sonra oyuna soksa ne kaybederdik..Geçin bu işleri madem orası rotasyon kaldırmıyor elimizde Ceyhun var-Yekta var-İbrahim Coşkun var-Emre Çolak var var oğlu var bu çocuğu niye aldık takıma bozuk para gibi harcamak için mi ? Manciniye son dönemde kızdığım tek olay bu..Salihle aynı zamanda geldiler Salih her daim şans buldu Umut'a bu şansı bir türlü vermedi umarım kupada 90 dk. izleriz Umut Gündoğan'ı en azından kötüyse de biz de denemiş oluruz (ki ben çok umutluyum o elemandan)

Fizik. Günümüz futbolunda fizik kapasitesi çok önemli. Mancini Umut'u daha yeterli görmüyor demek ki fizik olarak.

paratorun coplerınden yıgıt ercıyese kıralanmıs ched de gıtse cok ıyı olacak da bızden başka kım 6.5 mılyon Euro verır o adama o ayrı mesele

1391387373165.jpg

Cardozo imza atabilir

Transferin bitimine saatler kala Fener'de bomba gelişme: Cardozo'nun kiralık da olsa gelmeye hazır

Emenike'den sonra Pierre Webo'nun da sakatlanması, transferin bitimine saatler kala Fenerbahçe'yi forvet arayışına itti. Yönetim, Ersun Yanal'ın isteği üzerine jet hızıyla golcü aramaya başladı. Temaslara önceki gece takım henüz Eskişehir'deyken start verildi.

BENFİCA GÖNÜLSÜZ Dört koldan yoğun bir telefon ve mail trafiği başlatan yöneticiler, bugün transferin sona erdiği mesai saati bitimine kadar bir golcüyü takıma kazandırmaya çalışıyor. İlk aday Oscar Cardozo. Paraguaylı yıldız için yapılan görüşmelere bizzat başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı söyleniyor. Cardozo'nun kiralık da olsa gelmeye hazır olduğu, şampiyonluğa yürüyen Benfica'nın ise oyuncusunu vermeye yanaşmadığı, buna rağmen kıran kırana pazarlıklar yaşandığı sarı-lacivertli kulislerden sızan bilgiler.

PİZARRO'YU VERELİM Bir diğer güçlü aday ise Bayern Münih'teki kariyerinin sonuna gelen Claudio Pizarro. Bu sezon sadece 5 maçta forma giyen ve 2 gol atan 35 yaşındaki Perulu forvetin Fenerbahçe'ye teklif edildiği bildirildi. Oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ozan Zeybek, "Bayern bonservis bedeli olarak büyük paralar istemiyor. Pizarro da yıllık 1 milyon euro talep ediyor; tek şartı 2.5 yıllık sözleşme" açıklamasını yaptı. Bundesliga'da 168 gol atan Pizarro, Almanya'nın en golcü yabancı oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor.

BİR SENEGALLİ DAHA MI!

F.Bahçe'nin, Trabzonspor'un da peşinde olduğu Chelsea'nin Senegalli forveti Demba Ba'nın yanı sıra yine bordo-mavililerin listesindeki bir diğer Senegalli Papiss Cisse'ye imza attırabileceği iddialar arasında yer alıyor

Cardozo imza atabilir – Fotomaç – 03 Şubat 2014

Chedjou'nun artık kolay kolay 6 yabancı arasına gireceğini sanmıyorum. O yüzden gitmek isteyebilir. Dünya kupası var çünkü. Her ne kadar yeri banko olsa da, oraya formda gitmek ister.

o değilde boca taraftarı, biz dany'i beşiktaşa yollarken nasıl seviniyorsak bu adam için öyle seviniyolar bize yolladıkları için şu defans konusunda harbi sağlam eleştircem yönetimi

Yigit de gittiyse kebapcinin coplerinden kimse kalmadi sanirim.

Chedjou kaldi ama hala umutluyum ben ondan 4 lu defans oynarsak, fransa'da gercekten iyiydi

acaba son dakika yön değiştirme olur mu stoper de :/

o değilde boca taraftarı, biz dany'i beşiktaşa yollarken nasıl seviniyorsak bu adam için öyle seviniyolar bize yolladıkları için şu defans konusunda harbi sağlam eleştircem yönetimi

Hele bi gelsin görelim,oyun tarzını şeklini.Sonra yorum yapalım.

Arjantinde futbol bizim lige göre daha hızlı ve sert oynanıyor.

Belki bizim lig Burdisso'ya hafif gelecek.bunu önceden kestirebilmek güç.

Kimlere kötü dedik iyi çıktı bugüne kadar.

Kimlere de iyi dedik kötü çıktı.

Erken konuşmak yersiz.Gelsin oynasın,sonra yorum getirelim.

Hiç tutmazsa Chedjou döner sahaya,ya da Koray Semih yürür.Yapılır birşeyler.

Sonuçta kiralık bu adam.

Sezon sonu için Vidic ile söz kesmişiz galiba.

Şunun şurasında 4 aylık transfer.Fazla da dikkate almamak gerek.

olum koskoca boca'yı izleyen yok mu ya aranızda :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt