Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Umut'luyum Umut'tan ve elbette sıra ona da gelecektir.

Şimdi bu konuyu aramızda tartışınca ben de acele konuştuğumu düşündüm ama ne bileyim en azından Salihi örnek alıyorum o da yeni transfer o da henüz takıma alışmamış görüntüsü veriyor ama hoca ona devamlı şans veriyor.. İnşallah dediğin gibi en kısa sürede onu da izleme şansımız olur

Veysel e şike diyor

dün gece seviyesiz ahmetin ugrastigi gibi bunlar hep bir agizdan bizi $ike isine cekmeye calisiyorlar

Sekip 1-2 aydir kadri disi olan ne zamandir almak icin görüsmeler yaptigimiz adam icin $ike diyor = bos $i$eye üfleyip durmak

Ama türkiyedeki mahkemeler, tff kendisi kabul etmesede kurumlari ve dahada önemlisi uefanin tüm kurumlari ne diyor fenerbahce bir cok macta sike ve tesvik sucunu isledi = buyrun fenerliler bol bol kol böregini yiyin

Dün ki skor,çok değil..Sadece 1 hafta önce feneri şampiyon ilan edenlerin gotunu çok fena tutuşturmuş anlaşılan..

Şimdi de ahmet Çakar twitter den otmeye başladı.

BfjMwzoCcAAHwmw.png

sanırsın veysel kadroda, her maç 11 oynuyor, biz kafasını karıştırmak için transfer söylentisi çıkartıyoruz.

adam zaten eskişehir de kalmak istemiyor. eskişehirspor un bize borcu var, veysel in alacağı. bunları silip adam alıyoruz. hala şike diyorlar.

dün gece seviyesiz ahmetin ugrastigi gibi bunlar hep bir agizdan bizi $ike isine cekmeye calisiyorlar

Sekip 1-2 aydir kadri disi olan ne zamandir almak icin görüsmeler yaptigimiz adam icin $ike diyor = bos $i$eye üfleyip durmak

Ama türkiyedeki mahkemeler, tff kendisi kabul etmesede kurumlari ve dahada önemlisi uefanin tüm kurumlari ne diyor fenerbahce bir cok macta sike ve tesvik sucunu isledi = buyrun fenerliler bol bol kol böregini yiyin

Hayır, yarım sezonda 11 maçı manipüle eden yavsak sürülerine su ülkede -puan cezası bile verilmiyorken hala galatasaraya bok atma gücünü kimden alıyorlar bilemiyorum..

Katki yaparsa oynar, yapmazsa elimizdekiler de yeter lig icin.

Ancak CL icin ne kadar dogru bir secim olacagini görecegiz.

Heitinga´ya burun kivirdik, ama Astori Ranocchia konusuluyordu.

Böyle olacagini bilseydik Heitinga´yi tercih edebilirdik :)

Yine de önyargili olmamak lazim. Takimdan takima degisiyor. Bakarsiniz burda isini iyi yapar, katki saglar.

Mancini´ye güvenmek zorundayiz. Gerci kacinci tercihi oldugunu da bilmiyoruz.

Beyler bize şimdilik hava hakimiyeti güçlü olan, zaman zaman duran toplardan kritik gol atan bir savunmacı lazımdı. Onu da aldılar işte. Burdisso'dan çok olağanüstü şeyler beklemek yanlış. Ama yerin dibine sokmaya da gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt