Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam roma da sadece 4 mac oynayabilmis

boca juniors da yarim sezon da 9 kere kadroya girememis

4 kere 18 de bulunup oynamamis

7 kere oynamis...

sneijder drogba CL ceyrek final vizyon felan derken

nasil bu adami aldilar anlamakta güclük cekiyorum

ıkecı mosmoroglu sana kım ınanır ıtıbarsız herıfler ıyıce adılıkte zırve yaptılar bunlar tamamen alacağımız sampıyonlugun panıgı ıle saldırıyor bu hafta ıyı ırdelenmele Carlos ılk mac gıbı bu maçı da takımı hazırlamayabılır hafta sonuna dıkkat

Şimdi bu konuyu aramızda tartışınca ben de acele konuştuğumu düşündüm ama ne bileyim en azından Salihi örnek alıyorum o da yeni transfer o da henüz takıma alışmamış görüntüsü veriyor ama hoca ona devamlı şans veriyor.. İnşallah dediğin gibi en kısa sürede onu da izleme şansımız olur

Umut'un takıma alışması için Salih kadar maç yapmasına gerek yok diye düşünüyordur Mancini.:smile-99:

Kesinlikle bu takımın bir parçası olacaktır ve uzun vadede çok hizmetleri olacaktır bu kulübe.

GALATASARAY dün gece yılmaz hocanın deyımıyle bursaya tecavuz etmiştır:)

Burdisso boş transfer olur hiç umutlanmamak lazım. Dany kalsa daha iyi olurdu neyse.

Burdisso Arjantin'de yılın stoperi seçilmiş :p :p

İşte bu bee. Anca böyle rahatlardık :D :P

59607_3.jpg

es-es maçı ne zaman beyler pazar mı? la 15 gün ankara eğitimi çıktı tam iyi maçlar vardı:(

Twitter / _ertemsener : işte bu yüzden GUARDIOLA ...

Dunku macta bizim takimda cogu zaman bu sekilde dizildi sahaya. Dikkatimi cekti simdi Ertem'in profile girince

Simdi bakildigi zaman, oyuncular arasindaki mesafe yakin. Arada büyük bosluklar yok, dolayisiyla iyi paslasiyorsun.

Evet dün Galatasaray da bu tarzda birsey oynadi ve galiba %75 topla oynama orani yakaladi (Emin degilim)

Eskiden oyuncular arasinda o kadar fazla mesafe vardi ki, ne paslasabiliyorduk, ne de atak organize edebiliyorduk.

Atak organize etmenin ilk kurali hatasiz paslasmak ve topu tutmaktir. Bu anlayista oynamaya devam etmeliyiz.

BfeLxmkIAAAWFUa.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt