Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim acaba bu bosta olan süpriz futbolcu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamit_altintop_donuyor_h4513.jpg

ulan chejouyu taraftari aglaya aglaya gondermistide ne oldu,ujfa ilk geldiginde ne kufurler edildi forumda,hala akillanmadiniz j.tery veya s.ramosu aldik demiyoruz ama insan hic izlemedigi bir adam hakkinda neyin yorumunu yapar

Burdisso ya kazık demeyelim baktık beklentileri karşılamıyor sene sonu kullanmayız opsiyonu

Arkadaşlar kimin tutup tutmayacağı belli olmaz . chedjou geldiğinde ne olumlu referanslara sahipti hatırlayın . ya da Capone vardı GS ye geldiğinde adı sanı duyulmamış . Ams özellikleri takıma uymuştu . Çok başarılı maçlar çıkarmıştı . bence Burdisso takıma çok katkı verecek

Yazdıklarım şuan ki sohbet ve yorumcular için değildir. Forumda öylesine renktaşlarım var ki, hatta bir çok kez bundan bile şüphe duyuyorum. Kendilerinden nefret ettiğim kadar, Aziz Yıldırım'dan nefret etmiyorumdur. Hayır önümde olsa alıcam elime sopayı tüm hıncım inene kadar sopalıcam. Bu nedir ya forumdan soğuttular resmen insanları. Hayır gören de sanıyor ki, Galatasaray ona babasından miras.

Farklı fikirler olmalı değilse burasının tadı olmazdı zaten. Değişik açılardan bakıp kendi aramızda fikir alışverişi yapabilmeliyiz. Birbirimizin göremedikleri konusunda bilgi sahibi olmak kadar güzel birşey yok.

Ama bazıları tartışmıyor, resmen kusuyor midemizi kaldırıyor! Forum kurallarına aykırı mı değil! Şikayet edemiyosun, ama adamı resmen çıldırtıyor. Laptopu duvara fırlatasım geliyor bazı saçma gerzeklikleri okuyunca.

Hayır sayısız fenerli arkadaşım var onlarla sohbet ediyorum. En uç noktalarda tartışıyoruz ama saygılı bir tartışma oluyor. Kalp kırmıyoruz. Ama burda benim kendi renktaşım dediğim adam beni kahrediyor!!!

Şimdi durup dururken bunu neden yazdım bilmiyorum. Sanırım nicedir yazmak istiyodum ama haketmeyen bazı renktaşlarım üzerine alınır diye yazmıyodum. Şimdi yazmak istedim. Kendisine münasip bulan alsın lütfen. Ama hatayı kabullenmek bile bir erdemdir. Bu bahsettiğim şahsiyetler de o erdem ne arasın...

şunu yapabiliyorsan sana saygı duyarım...:cool:

Batuhan Karadeniz,Alanzinho ve Rodrigo Tello Elazığsporda !

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Herkes supriz supriz diyor. Kim bu supriz isim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray Yiğit Gökoğlan'ı Kayseri Erciyespor'a kiraladı. (Skorer, @nevzatdindar)

Şu ligde bi Antep vardı bize yamuk yapmayan onları da kaybettik.

Pektemek eskişehir e gidiyormuş biz alsaydık aslında

Simdi bu antep ne kazandı bruma transferinden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt