Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Capoue yi almayiz

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Kupada yeni transferlerin hepsi bir arada oynar insallah.

Salih,Umut,Hajro,Telles,Yeni Stoper

Bu willian dan bi cacik olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hani ranocchia bi derece olabilirde astori kapali savunma oynamis hep mesela 11 kisi savunma yapinca chedjou da siritmiyo

Aslında İtalyan defansında yanılan nokta 11 kişi savunma yapılıyor denmesi "senin için demiyorum lütfen üzerine alınma" şöyle bir maç görmüştüm hangi maçtı hatırlamıyorum neyse İtalya milli takımı gol attı geri çekildi, spiker diyor ki işte klasik italya 1-0 üzerine yatma uğraşında 20 dakikada maçı italya 3 mü 4 mü ne yapmıştı, yani İtalyanlara gol üzerine yatıyor diye üzerine hurra hücum edersen birden 4 de yapar maçı 5 de yapar, İtalyanların olayı farklı ligin de ki takımlar da böyle ha uygulayabilen var uygulamakta zorluk çeken var birde uygulayamayan var ayrı mesele. Astori yanılmıyorsam dağıtıcı stoper görevinde idü

Aslında İtalyan defansında yanılan nokta 11 kişi savunma yapılıyor denmesi "senin için demiyorum lütfen üzerine alınma" şöyle bir maç görmüştüm hangi maçtı hatırlamıyorum neyse İtalya milli takımı gol attı geri çekildi, spiker diyor ki işte klasik italya 1-0 üzerine yatma uğraşında 20 dakikada maçı italya 3 mü 4 mü ne yapmıştı, yani İtalyanlara gol üzerine yatıyor diye üzerine hurra hücum edersen birden 4 de yapar maçı 5 de yapar, İtalyanların olayı farklı ligin de ki takımlar da böyle ha uygulayabilen var uygulamakta zorluk çeken var birde uygulayamayan var ayrı mesele. Astori yanılmıyorsam dağıtıcı stoper görevinde idü

Nasıl alınsın o bir birey :D

Boca Juniors. save dosyasını kaybetmiş galiba şifre ne sistem la kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Capoue libero degil mi ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son gune kaldi be renktas herkes fiyati fazla cekiyo.Bence stoper hic transfer politikasinda yoktu mancini bi u donusu yapti gibime geliyo

Olmadiysa para harcamaya gerek yok koray gunter android gibi adam tam defans tas gibi burdisso gelicek ama tutunmasi zor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt