Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha Doria gelirse yakarım bu evi yakarım ...
Bu kadar renktasha bi de capue mi diolar oyle bisey var da beni tatmin etmedi sahsen
Former = Eski
Edit: çok özür dilerim![]()
ali naci küçük @nkucukk 22 sn.
ali naci küçük @nkucukk 59 sn.Hani ranocchia bi derece olabilirde astori kapali savunma oynamis hep mesela 11 kisi savunma yapinca chedjou da siritmiyo
Ya surpriz olursa tecrube olursa terry tarzi kabul edilir Italyan defanslar cok saglam olur ama fiyat fazla geldi olmadi
Aslında İtalyan defansında yanılan nokta 11 kişi savunma yapılıyor denmesi "senin için demiyorum lütfen üzerine alınma" şöyle bir maç görmüştüm hangi maçtı hatırlamıyorum neyse İtalya milli takımı gol attı geri çekildi, spiker diyor ki işte klasik italya 1-0 üzerine yatma uğraşında 20 dakikada maçı italya 3 mü 4 mü ne yapmıştı, yani İtalyanlara gol üzerine yatıyor diye üzerine hurra hücum edersen birden 4 de yapar maçı 5 de yapar, İtalyanların olayı farklı ligin de ki takımlar da böyle ha uygulayabilen var uygulamakta zorluk çeken var birde uygulayamayan var ayrı mesele. Astori yanılmıyorsam dağıtıcı stoper görevinde idü
Capoue mi Doria mı,hüloooooooogggg...
Son gune kaldi be renktas herkes fiyati fazla cekiyo.Bence stoper hic transfer politikasinda yoktu mancini bi u donusu yapti gibime geliyo
Formdasın espriler pat pat patlıyor
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk