Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 puan icin 420'000 lira aliyor

30 puan icin ek olarak 280'000 aliyor

40 puan icin ek olarak 280'000 aliyor.

yoksa ek olarak degilmi o rakamlar?

Ek olarak olmazsa doğrusal artması gerekirdi. Eğer sözleşmede "ek olarak" veya "daha" kelimesini kullanmazlarsa hukuki boşluk doğurabilir. 20 puan topladığında 420.000 lira verip 30 puanı geçtiğinde 420.000 - 280.000 = 140.000 geri isteyebiliriz :D

bızım ılk 11 ımız bıkac bolge harıc tr nın en kalıtelı kadrosuydu zaten onemlı olan alternatıf yaratabılmek aydına g.zan a sabriye kalmamaktı bu acıdan cok onemlı bı transfer donemı gecırdık yonetımı tebrık edıyorum...bıtek cenk tosun u kacırdık elımızden :/

Sezon sonu

Hakan Çalhanoğlu

Nemanja Vidic / Dede / Doria

Mevlüt Erdinç / Muhammet Demir

Robben / Nasri / Menez

bize yeter de artar bile.

Chelse bizi hallaç pamuğu gibi atar diyenler... Chelsea önce kendi sağ kanadını kollasın ;)

@Mert Yüksel Arjantin'den son zamanlarda adam gibi stoper cikmamasi da soru isareti. Benim tek aklimda kalan üst düzey stoper Samuel var.

Maaşlar konusunda birtek Alex Telles'in ki fazla geldi bana geri kalanlarında iyi anlaşmalar yaptık.

Maaşlar bonservisten daha önemli bence cünkü gönderirken büyük sıkıntı yaratıyor

BflNyFGIAAAdXc5.jpg

sezon sonu zan, sabri, aydin, aykut, eray, ufuk, balta, umut b. gibi lesh oyunculari gönderirsek, hakan c. + forvet alirsak tas gibi kadro olur

Gaziantepspor simdi bizden Bruma yi neden almis oldu ?

:DD

önümüzdeki yillarda 30.000.000 € ya felan City ye giderse ve yabancinin biri

merakdan transfermarkt bilgilerine bakarsa ahh bu Bruma antepde de oynamis iyi takimdir der

anteplilerde kendince hava atabilir

baska faydasi yok yani

B_5b8113ec7733c1531828af5efb1a7f11.jpg

Arıza olma ihtimali var bunun da ilk kademesinde Melo hareketi potansiyeli sezdim ben bunda. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt