Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güel bir transfer dönemiydi...

tesekkürler bize yasattiginiz heyecan icin sayin yöneticiler ve signor mancini :)

BflNyFGIAAAdXc5.jpg

forma yakismis :)

Chelseaye evimizde bu kadroyla 1 0 falan kazanabiliriz..sonra deplasmanda Allah ne verdiyse.

[attachment=7395:uploadfromtaptalk1391465339649.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1391465339649.webp
    uploadfromtaptalk1391465339649.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 225
oha transfer 1 saat daha uzatilmis

kesin fenev istemistir

türkiye futbol fenerasyonu

Cok heyecanlıyım ya,acayip bi takım ortaya çıkacak sanki,kosan basan ısıran savasan,müthis hamleler yaptık bence,eyvallah yönetim eyvallah hoca....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=68Kd-f6XA1g[/media] suna bir bakin ben izlerken korktum :D

Devre arası transfer döneminde fırtına gibi esen ve takımı gençleştirmeye yönelik transferler yapan Galatasaray, sezon sonu için de bir yıldız adayına kanca attı.

Transfer döneminde genç oyunculara yönelen ve birçok gelecek vadeden ismi kadrosuna katan Galatasaray, sezon sonu için de bir oyuncuyu gözüne kestirdi.

Galatasaray Scout ekibi Bucaspor'un 95 doğumlu sol beki Batuhan İşciler'i takibe aldı. Aynı takımdan Umut Gündoğan'ı kadrosuna katan Cimbom, Batuhan'ı da takip etmiş ancak şimdilik transferi gerçekleştirmemişti. Sezon sonuna kadar genç oyuncuyu izlemeye devam edeceği öğrenilen Galatasaray, oyuncunun göze girememesi halinde ise sol beke Karabükspor forması giyen İshan Doğan'ı düşünüyor.

Galatasaray'ı tutuyor!

U19 Milli takımının da formasını giyen 1995 doğumlu başarılı sol bek, geçtiğimiz Aralık ayında Transfer Merkez'e verdiği röportajda Türkiye'den Galatasaray'ı desteklediğini söylemişti.

TurkFutbol.Com Özel / Mete BURÇAK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt