Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic e lisans cikartmisik az once, yabanci statusunde.

Ontivero - Adini bile ilk defa duydum. Yabanci siniri varken oynamaz.

Salih - Vasat bir futbolcu.

Koray - Daha profesyonel olarak bir dakika bile seyretmedik. Dortmund'un alt yapisindan yetismis bir oyuncu, güvenmek istiyorum. Semih bile Kartalspor'dan geldi bize.

Oguzhan - Manisa'da bile oynamayan bir futbolcu.

Umut - Fena bir oyuncuya benzemiyor, iyi bir yedek olur.

Hajrovic - Bir sürü yabanci oyuncu varken ve stoper hatta Guarin ismi gecerken Hajrovic biraz zor forma giyer, yerli olmazsa kötü transfer demistik.

Telles - Ciddi para verdik ve 3-4 sene sonra bi sol bekimiz oldu. Banko ilk 11 oynar.

Söyle baktigimiz zaman Telles ve gelirse stoper disinda ilk 11 falan oynayacak adam göremiyorum kadroda. Bruma sakatlanmasa mükemmel olurdu. Eboue'yi de sene sonu beklemeden gönderseydik daha iyidi.

Nasil goremiyorsun Murat. Gercekten sinir etmek icin mi yaziyorsun bizi? Yerli dediniz alindi, Koray dediler alindi, yahu adamlar genc oyunculari aliyorlar takim yasli dendigi icin yine yaranamiyorlar. Koray Telles Hajro nasil 11 oynamaz + Stoper alinacak. Guarin gelebilir. Umut suan Selcuk'u rahat kesebilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lWf8YV86mWQ[/media]güçlü ,sol ayak...1.57 topu alıp dönüşü ve vuruşu

Ontivero - Adini bile ilk defa duydum. Yabanci siniri varken oynamaz.

Salih - Vasat bir futbolcu.

Koray - Daha profesyonel olarak bir dakika bile seyretmedik. Dortmund'un alt yapisindan yetismis bir oyuncu, güvenmek istiyorum. Semih bile Kartalspor'dan geldi bize.

Oguzhan - Manisa'da bile oynamayan bir futbolcu.

Umut - Fena bir oyuncuya benzemiyor, iyi bir yedek olur.

Hajrovic - Bir sürü yabanci oyuncu varken ve stoper hatta Guarin ismi gecerken Hajrovic biraz zor forma giyer, yerli olmazsa kötü transfer demistik.

Telles - Ciddi para verdik ve 3-4 sene sonra bi sol bekimiz oldu. Banko ilk 11 oynar.

Söyle baktigimiz zaman Telles ve gelirse stoper disinda ilk 11 falan oynayacak adam göremiyorum kadroda. Bruma sakatlanmasa mükemmel olurdu. Eboue'yi de sene sonu beklemeden gönderseydik daha iyidi.

Umut için hala fena oyuncu değil 'den sonrasını okumadım...

murhanı koy takımın başına

yarın o takım kalmaz

hafızalardan silinir

Galatasaray, yeni transferine lisans çıkarttı.

Son olarak Albert Riera'nın sözleşmesini fesh eden Galatasaray, Izet Hajrovic'e lisans çıkarttı.

Hajrovic, teknik direktör Roberto Mancini'nin şans vermesi halinde Pazar günü Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.

Galatasaray, yeni transferine lisans çıkarttı.

Son olarak Albert Riera'nın sözleşmesini fesh eden Galatasaray, Izet Hajrovic'e lisans çıkarttı.

Hajrovic, teknik direktör Roberto Mancini'nin şans vermesi halinde Pazar günü Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.

::D kaynak yok

Nasil goremiyorsun Murat. Gercekten sinir etmek icin mi yaziyorsun bizi? Yerli dediniz alindi, Koray dediler alindi, yahu adamlar genc oyunculari aliyorlar takim yasli dendigi icin yine yaranamiyorlar. Koray Telles Hajro nasil 11 oynamaz + Stoper alinacak. Guarin gelebilir. Umut suan Selcuk'u rahat kesebilir.

Hocam elbette iyi takviyeler de var aralarinda ama henüz hic izlemedigimiz adamlari direk ilk 11'e yazmak biraz komik oluyor bence. Koray suan icin alternatif oyuncu konumunda, Gökhan Zan da sakat malumunuz.

Stoper ve Guarin gelirse kadro iyice corbaya dönecek yabanci seysi yüzünden. Yani Hajrovic Eboue Chedjou üclüsü hayatta forma giymez. Ontivero kiralanmadan, Dany gitmeden bu ikisi olmaz.

SPORX.COM ‏@sporx 42 sn.

Sedat Doğan: "Bu ülkede ********************* diye bir spor gazetesi var"

:asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2:

Yönetim parayi basip hocalarin istedigi futbolculari alir,kizarsiniz,almaz yine kizarsiniz,ne ayaksiniz lan siz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt