- 16 Haziran 2010
- 208.894
- 162.525
- 6.838
Hajrovic e lisans cikartmisik az once, yabanci statusunde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hajrovic e lisans cikartmisik az once, yabanci statusunde.
Ontivero - Adini bile ilk defa duydum. Yabanci siniri varken oynamaz.
Salih - Vasat bir futbolcu.
Koray - Daha profesyonel olarak bir dakika bile seyretmedik. Dortmund'un alt yapisindan yetismis bir oyuncu, güvenmek istiyorum. Semih bile Kartalspor'dan geldi bize.
Oguzhan - Manisa'da bile oynamayan bir futbolcu.
Umut - Fena bir oyuncuya benzemiyor, iyi bir yedek olur.
Hajrovic - Bir sürü yabanci oyuncu varken ve stoper hatta Guarin ismi gecerken Hajrovic biraz zor forma giyer, yerli olmazsa kötü transfer demistik.
Telles - Ciddi para verdik ve 3-4 sene sonra bi sol bekimiz oldu. Banko ilk 11 oynar.
Söyle baktigimiz zaman Telles ve gelirse stoper disinda ilk 11 falan oynayacak adam göremiyorum kadroda. Bruma sakatlanmasa mükemmel olurdu. Eboue'yi de sene sonu beklemeden gönderseydik daha iyidi.
Yok artık
Ontivero - Adini bile ilk defa duydum. Yabanci siniri varken oynamaz.
Salih - Vasat bir futbolcu.
Koray - Daha profesyonel olarak bir dakika bile seyretmedik. Dortmund'un alt yapisindan yetismis bir oyuncu, güvenmek istiyorum. Semih bile Kartalspor'dan geldi bize.
Oguzhan - Manisa'da bile oynamayan bir futbolcu.
Umut - Fena bir oyuncuya benzemiyor, iyi bir yedek olur.
Hajrovic - Bir sürü yabanci oyuncu varken ve stoper hatta Guarin ismi gecerken Hajrovic biraz zor forma giyer, yerli olmazsa kötü transfer demistik.
Telles - Ciddi para verdik ve 3-4 sene sonra bi sol bekimiz oldu. Banko ilk 11 oynar.
Söyle baktigimiz zaman Telles ve gelirse stoper disinda ilk 11 falan oynayacak adam göremiyorum kadroda. Bruma sakatlanmasa mükemmel olurdu. Eboue'yi de sene sonu beklemeden gönderseydik daha iyidi.
vallah
Dorıa alınsın başka bisey istemem
Adam HAVADAN UCAK GECSE ONA KAFA ATACAK O DERECE YANİ
Umut için hala fena oyuncu değil 'den sonrasını okumadım...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=lWf8YV86mWQ[/media]güçlü ,sol ayak...1.57 topu alıp dönüşü ve vuruşu
CİDDİMİSİN
Galatasaray, yeni transferine lisans çıkarttı.
Son olarak Albert Riera'nın sözleşmesini fesh eden Galatasaray, Izet Hajrovic'e lisans çıkarttı.
Hajrovic, teknik direktör Roberto Mancini'nin şans vermesi halinde Pazar günü Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.
Sergen senin yaş kaç
Nasil goremiyorsun Murat. Gercekten sinir etmek icin mi yaziyorsun bizi? Yerli dediniz alindi, Koray dediler alindi, yahu adamlar genc oyunculari aliyorlar takim yasli dendigi icin yine yaranamiyorlar. Koray Telles Hajro nasil 11 oynamaz + Stoper alinacak. Guarin gelebilir. Umut suan Selcuk'u rahat kesebilir.
:kaynak yok